søg menu

Foredrag / seminar

Din krop husker alt

DATO: Onsdag, den 16. august 2023
TID: Kl. 18.30-21.00
LOKALE: Remisen
NÆRMESTE INDGANG: FX 3A ELLER 3H - FØLG DE GRÅ FODSPOR I GULVET
ENTRÉ: 249 kr. plus gebyr
KØB BILLET
DIN KROP HUSKER ALT – et foredrag om, hvordan chok og traumer påvirker din krop
Vidste du, at din krop reagerer på alle de chok og traumer, du oplever igennem dit liv? Og at kroppen husker alle dine traumer?
Vi har alle sammen oplevet at få et chok. Et lille chok går hurtigt over, og snart glemmer du det igen. Større chok reagerer kroppen dog på. Nogle gange voldsomt og du risikerer at chokket sætter sig. Det har store konsekvenser at have disse chok i kroppen. Det kan ødelægge din naturlige lethed, glæde og handlekraft.
En konsekvens kan være, at du ændrer adfærd. Måske bliver du vred, ked af det, taler grimt til andre eller dig selv, får ikke sagt fra, får det dårligt sammen med bestemte mennesker eller i specifikke situationer.
En anden konsekvens kan være, at du ikke tager handling på det, du ønsker. Det kan være, at du lever dit liv på andres præmisser. Muligvis oplever du også en gang imellem, at det hele går den forkerte vej.
ER DU I TVIVL, OM DU HAR ELLER HAR VÆRET I CHOK, SÅ TÆNK EFTER OM DU NOGENSINDE HAR HAFT:
• Tankemylder
• Angst
• Træt/udmattet
• Kolde hænder og fødder
• Sover dårligt eller vågner tidligt hver dag
• Du isolerer dig
• Har muskelspændinger
• Ofte har hovedpine
• Humørsvingninger
• Eller du slet ikke kan kende dig selv
Jeg kommer med konkrete eksempler fra mit eget liv, og du får kendskab til hvordan et chok opstår, hvilke kendetegn der er og hvad du skal være opmærksom på.
Jeg har ikke haft en terapisession hvor jeg ikke forløste både nye og gamle chok. Chok der ligger i det ubevidste sind har for mange konsekvenser i deres dagligdag, og mit liv ændrede sig markant da jeg blev bevidst, fik forløst mine chok og ikke mindst fik redskaber til at forløse dem selv. Disse vil jeg også dele med jer til dette foredrag
Jeg er uddannet psyke, krop- og helbredsterapeut. Har arbejdet med 1:1 sessioner i 10 år, og har nu valgt udelukkende at arbejde som underviser og foredragsholder, med alt det jeg selv manglede på min rejse igennem livet.
Deltagere fra tidligere foredrag siger:
Jeg er så taknemlig og glad for, at have været til dit foredrag. Det var så fantastisk dejlig inspirerende og positivt af møde dig. Du udstrålede så meget styrke, varme, omsorg , smil , lys og glæde .
Det var et VANVITTIGT GODT foredrag. Tak for alt det du øste ud
En kæmpe øjenåbner. Bare alle lærte det i skolen. Det giver så meget mening.
Tak for en fantastisk aften. Jeg gik derfra med så mange nye indsigter, og kunne mærke alt det du fortalte om. Jeg har været i terapi mange gange, men nu vil jeg have fokus på en der behandler mine chok også. Tak for dig.
Du er simpelthen en stjerne til at formidle stof/viden så det bliver vedkommende og forstående. Jeg kunne spejle mig i så mange af de ting du sagde, for dem har jeg også gjort og gør stadig mange gange. Nu er jeg bare bevidst om det
Det var en fornøjelse og MEGET interessant med en (for mig) ny vinkel på hverdagens udfordringer – TAK
En virkelig god aften med gode indspark til at takle “livet” fremadrettet med de knubs som uvilkårligt vil komme, samt til at håndtere “gamle skader”. Helt klart gode redskaber med hjem. TAK TAK herfra
Foredragsholder psyke, krop- og helbredsterapeut Dorte Trønninge
Du kan læse mere på www.psykeoghelbred.dk