søg menu

Kursus / workshop

DGI kursus i Jazz og Moderne Dans

DATO: Lørdag d. 24. september
TID: Kl. 10.00-14.00
LOKALE: Vogn 2
NÆRMESTE INDGANG: Indgang 3A
ENTRÉ: 650-825 kr.
KØB BILLET

DGI afholder kursus i Jazz og Moderne Dans.

Underviser du i Jazz, moderne dans eller et andet danseinspireret hold for unge  i alderen 10-15 år? Så er det her kurset for dig. Kurset giver dig indblik i moderne dans og jazz og hvordan du kan bruge det direkte på dit dansehold.

På kurset vil du få en times træning og lærer hvordan du selv kan opbygge en træningstime, eller bruge elementer af stilarterne i din egen time. Du vil lære hvordan man sammensætter en koreografi og skifter mellem sværhedsgrader, så alle får en god oplevelse med at danse. Med gennemgang af forskellige drejninger, spring, øvelser over gulv og stor ben spark kommer du hjem med ny inspiration og energi til dit hold.

Kurset indeholder også koreografier som du kan bruge direkte på dit hold, eller modificerer så det passer lige netop dit hold! Undervejs vil vi gennemgå performance teknikker og danseformidling, så alle dine deltagere kan shine til jeres opvisning.

Alle koreografier bliver filmet, så du kan gense dem, når du kommer hjem. På den måde kan du bare koncentrerer dig om at danse og får mest muligt ud af kurset.

I kursusprisen er der inkluderet frokost.