søg menu

Marked

Det Store Juleræs

DATO: Lørdag og søndag d. 3. og 4. december.
TID: Begge dage kl. 11-17
LOKALE: Laserværkstedet
NÆRMESTE INDGANG: 3H
ENTRÉ: Gratis

Laserværkstedet og Hans Klysner inviterer alle juleglade børn og voksne til at deltage i Det Store Juleræs! Her laver vi nisser, bygger biler af LEGO og kører ræs med dem på rampen. Det bliver sjovt og alle kan være med.

Juleræs med nisser på LEGO biler
Det Store Juleræs er en workshop hvor du kan lave en nisse og bygge en bil af LEGO klodser. Når bilen er bygget, kører vi ræs ned ad rampen mod hinanden. Den der kommer først, eller kører længst vinder løbet. Der er masser af LEGO klodser at bygge biler med og vi laver nisser indtil der ikke er flere piberensere. Deltagerne må tage deres egne nisser med hjem. LEGO bilerne kan udstilles, eller bygges om til nye biler, i værkstedet.

Åben drop-in workshop for alle
Workshoppen er åben i tidsrummet 11.00-17.00 begge dage. Der vil være enkelte pauser, som annonceres på skilte ved døren til Laserværkstedet. Hvis der er mange mennesker, vil vi afsætte ca. 20 minutter til hver workshop og afvikle dem i runder. Så kan alle være med i legen.

Stor erfaring med workshops
Hans Klysner, som har designet rampen, har stor erfaring med workshops for børn og voksne. Til dagligt arbejder han med teambuilding og workshops med fokus på leg, robotteknologi og LEGO klodser. Sammen med Laserværkstedet har han skabt – Det Store Juleræs – en legende aktivitet, der underbygger den hyggelige julestemning på Godsbanens Julemarked.

Se hvad Hans Klysner tilbyder på robotworkshop.dk

Laserværkstedet – fra idé til færdigt produkt
Har du en idé til et produkt, kan mandskabet på Laserværkstedet hjælpe med at tegne og fremstille produkter, med deres lasercutter. På lasercutteren kan man skære emner ud og gravere figurer på overflader i mange forskellige materialer. Laserværkstedet har været med til at tegne og producere rampen på billedet.

Få inspiration og information hos Laserværkstedet

LEGO® er et varemærke tilhørende LEGO Koncernen, som ikke har nogen forbindelse til Godsbanens Julemarked. Godsbanen, Laserværkstedet og Robotworkshop er hverken ejet eller sponseret af LEGO Koncernen, men benytter LEGO klodser til workshops og events.