søg menu

Foredrag / seminar

Den besværlige kærlighed

DATO: Torsdag d. 14. oktober
TID: Kl. 19
LOKALE: Remisen
NÆRMESTE INDGANG: 3A eller 3D (Spiselauget)
ENTRÉ: 245 kr
KØB BILLET

Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm fandt kærligheden i en moden alder. De har otte børn fra andre forhold mellem sig. De er ikke bare gift, de arbejder sammen, skriver bøger sammen, har tacklet kriser sammen – fra sværtende mediestorme til økonomisk konkurs og livstruende sygdomme. Midt under den mørkeste corona-nedlukning valgte de at forny deres ægteskabsløfte med en kirkelig velsignelse.

Lisbeth voksede op med svigt, misbrug og seksuelle overgreb på Lolland og havnede som teenager på en institution for særligt vanskelige piger, for senere at læse på universitetet, blive leder i IT-branchen og Børnerådsformand. Mikael voksede op i en direktørfamilie med bil, villa, båd og ferier til eksotiske destinationer og gjorde karriere først i A.P. Møller og siden som chefredaktør i den danske medieverden. Hvordan kan man fungere sammen, når man kommer fra to helt forskellige planeter?

Det holder de et foredrag om, hvor de med en god portion galgenhumor deler ud af både gode og dårlige oplevelser og de nødvendige erkendelser, som gør det muligt at bevare kærligheden – ligesom de peger på de skær i farvandet og tegn på stormvejr, der kan få den fælles rejse til at ende i et forlis.

Se mere og køb billetsofttalkkommunikation.dk