søg menu

Udstilling

Chatter ’round the pond

DATO: 13. januar - 12. februar
TID: Monday-Friday at 3-5 pm and Saturday-Sunday 12-3 pm
LOKALE: Cantina
NÆRMESTE INDGANG: Gårdhaven
ENTRÉ: Gratis

Hvad der samler kunstnerne i ’Chatter ’round the pond’ rundt om dammen, er deres interesse for det skulpturelle og det skulpturelles performative aspekt. En interesse for mytologiens ekspansive rum, materialitet og livlighed. Pastel og Goth, det ornamenterede og mørke, det, der stritter. En trang til at blande, de bløde materialer med de hårde. Deres praksisser rækker både bagud i tiden, men peger samtidig ind i fremtiden, for at danne et, med Donna Haraways ord, slags tykt nu.
Frederik Exners praksis er præget af det rituelle og mytologiske, en interesse for at undersøge grænserne mellem forskelligt liv, grænserne mellem det menneskelige og mere-end-menneskelige. Olivia Rode Hvass interesserer sig i sin kunst for møderne mellem land og by, mellem myter og mennesker, og gennem installatoriske miljøer og charmerende vægtæpper, trækker hun tråde til både middelaldertraditioner, og moderne industri.  ASMA’s kunst bevæger sig hele tiden på grænsen mellem verdener, mellem virkelighed og forestillinger, i forvandlingen af det værende, i genforhandlingen af symboler og arketyper.
Lars Worm bruger de materialer, han har for hånden, til at lege med det illustrative og surrealistiske i sine værker, der rummer både humor og ømhed.
Det er sådan disse kunstnere sammen danner et uensartet og alligevel relaterende, sludrende fællesskab.

Åbningstider:
Mandag – fredag 15-17
Lørdag – søndag 12-15

Samt efter aftale på info@cancancantina.xyz eller igennem dm på instagram @cancancantina

Mere om Cantinacancancantina.xyz

Poster by Natal Zaks