søg menu

Kursus / workshop

Bogens andet liv

DATO: 14. og 21. november
TID: Begge dage kl. 13-17
LOKALE: Tekstil- og Serigrafiværkstedet
NÆRMESTE INDGANG: 3H
ENTRÉ: 850 kr
KØB BILLET

Alt for meget gemmes på vores skærme i dag, her nedskrives noter, dagbøger og føres kalender, gemmes billeder fra bryllup, barnedåb, rejser og andre begivenheder. Kunne vi bare få lidt igen af den gode gamle mindebog, håndgribelige bog til at vise frem, dele og bladre igen og igen. Så utroligt mange bøger ender deres dage i containere på lossepladsen, ingen køber de gamle bøger længere. Men disse utroligt smukke bøger skal ikke længere bare i glemmebogen.
På kurset vælger du en bog med en smuk forside, omslaget skæres fri af siderne og ved god gammeldags bogbinderteknik isættes nye sider, sider som er indfarvede med naturmaterialer, nodepapir, tryk og sider med smukke fotos eller billeder- alt sammen genbrug fra gamle bøger og blade med et evt. tema for øje: en by / et land du har rejst til, en særlig interesse, en samling af digte, botanik, fugle, blomster, en dagbog eller bare en blandet tema, hvor bogen efterhånden fyldes ud.
Det vil på sigt blive din helt egen journal / scrapbog. Siderne og pladsen til dit tema i bogen vil med tiden kunne udbygges så bogens liv kan vokse.
Fordyb dig i denne skønne workshop og lær hvordan affald kan genbruges og skabe helt nyt Liv.

Underviser: Line Korreborg
Tid: 14. og 21. november kl. 13-17
Max otte deltagere

Kontakt og mere information: Tekstil- og Serigrafiværkstedet