søg menu

Teater Katapult

BERGHAIN

DATO: 1.-3. september
TID: 19.30 + 22.00
LOKALE: Black Box
NÆRMESTE INDGANG: 3A + 3H
ENTRÉ: 190,-/140,-/95,-/75,-
KØB BILLET

Rave-party på rulleskøjter

BERGHAIN tager dig med på en Alice-i-Eventyrlands-rejse gennem klubben, ud på dansegulvene, og dybt ind i de mørkeste rum hvor alt kan ske. Her møder vi både mystiske og genkendelige karakterer i nye omgivelser, og føres afsted på en altopslugende sanserejse ud i det uvisse, på godt og ondt. En live-DJ mixer beats, publikum danser med. Rundt om suser skuespillerne på rulleskøjter, alt imens de lokkende forfører publikum til at tage springet dybt ned i kaninhullet.

Vi følger en ung mand, der for første gang oplever den berømte og berygtede Berliner-natklub, Berghain – technomusikkens hjemsted, hvor festen aldrig stopper. Berghain er et fænomen – natklubben er the mothership for techno-klubber. Alle kopierer deres ”code of conduct”.

Fra forestilling til fest

I dette projekt har teater pludselig en rolle i musikken. Det er ikke kun en koncert. Det er meget mere end det. Publikum involveres i en stilart og et miljø, som sjældent set, og så med en af de ypperste DJ’s i Danmark, Simon Muschinsky (fra When Saints Go Machine), der spiller videre efter forestillingen ligesom på legendariske Berghain, hvor festen aldrig slutter. Skuespillerne bliver også og tager del i musikken, så forestillingens stemning videreføres.

Musikforestillingen er oplagt til et yngre publikum – særligt de, der leder efter sociale/kunstneriske oplevelser ud over det sædvanlige og har en forkærlighed for technomusik og clubbing. Det er en fælles sanse- og følelsesrejse, der giver lyst til at danse, selv efter at forestillingen er slut.