søg menu

Musik

Bbybites

DATO: Torsdag 18. november
TID: 19:00/20:00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG: 3B
ENTRÉ: 145,-
KØB BILLET

Bbybites fik utrolig opbakning i 2020, hvor hun skilte sig ud for mængden ved hendes energiske liveshows og modige æstetik. I 2021 beviser hun klart og tydeligt, hvorfor man netop skal holde øje med hende.

Året startede med single P3s Uundgåelige og Voice Choice singlen ’Bby’, som handler om altid at være i identitetskrise, men at kernen af hvem man er, altid er den samme.

Nu har Bbybites fulgt op på succesen med den energiske og inderlige sang ’Take Me Hard’, som er en kommentar til den danske dating kultur samt et opråb og forsøg på at kalde romantikken og passionen frem igen. Sangen er blevet taget godt i mod, og for anden gang i træk blev hun udvalgt som Voice Choice og sat i rotation på P3.

Senest har Bbybites spillet på et udsolgt Hotel Cecil og besøger bl.a. Tivoli i København og SPOT Festival i Aarhus til sommer. Udover at skulle spille en masse livekoncerter, så har den unge sanger– og sangskriver brugt meget tid på at skrive nye sange, som fans kan glæde sig til at høre live i efteråret.