søg menu

Musik

Baseløs

DATO: Fredag 4. marts
TID: 20:00/21:00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG: 3B
ENTRÉ: 100
KØB BILLET

Baseløs er lyden af et pop-excentrisk indie-pop-band, når det er bedst. Med ’Helt til København’ har Baseløs for alvor, vist deres potentiale.

Baseløs’ spændende og fængende lyd er både personlig, drømmende og energisk – og formår at tage publikum med på en rejse, samt lade energien folde sig ud. Baseløs er en cocktail, som giver associationer til det tidlige Alphabeat eller nye danske indie bands som Barselona.

Bag navnet, Baseløs, finder man 5 musikere, som ikke kun er dygtige sangskrivere og producere, men nyder at sætte deres eget, nytænkende take på dansk popmusik. Hermed skabes sange, som kan tages og føles på, gennem sangenes detaljerigdom og dynamiske energi.

Baseløs har ved deres to første udgivelser oplevet stor succes. Du har nok stødt på dem i radioen, læst om dem på GAFFA eller hørt dem på din egen yndlings-playliste på Spotify. I starten af 2022 kommer der et nyt udspil fra den unge indie-pop gruppe.

 

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer under Covid-19 pandemien. Du kan her på siden se de gældende restriktioner under radarlive.dk/informationer/retningslinjer-covid-19/

Du skal til enhver tid holde dig opdateret på de gældende restriktioner før dit besøg og leve op til disse restriktioner under dit besøg.

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummererede pladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr.