søg menu

Åbne Scene

Arbejdsvisning: Is The Moon A Bell? Part 2 – The Duet

DATO: Lørdag d. 13. august
TID: Kl. 16
LOKALE: Åbne Scene
NÆRMESTE INDGANG: 3A eller 3D (Spiselauget)
ENTRÉ: Gratis, men tilmelding nødvendig
Lørdag d. 13. august kl. 16 inviterer LYD PORT til arbejdsvisning på deres kommende værk “Is The Moon A Bell? Part 2 – The Duet” på Åbne Scene.
LYD PORT arbejder i et krydsfelt mellem musikdramatik, lydkunst, ny klassisk musik, performance og skulptur, og de er konstant søgende efter ny formater platforme og metoder for deres kunstneriske udfoldelse.
I deres recidency på Åbne Scene har LYD PORT i en duet undersøgt rummet i mellem dem som performere og arbejdet med virklighed og manipulation, både tematisk og som virkemiddel i scenerummet, med tredimensionel dybde i videoscenografi.
Lydligt har de arbejdet med musikalsk støj med bas-rige klokkelyde, dissonerende vokaler og rablende tale i et æstetisk grænseland mellem lydkunst performance og new age musik.
“Is The Moon Is A Bell? er et frit fald ned i kaninhullet, undersøgelser af støj som tema og konspirationsteorier som fænomen, i et bøjeligt univers af symboler og sammenfald. Vi håber at I er lige så spændte som vi er, på at grave dybere ned i matrixen.”
Arbejdsvisningen lørdag d. 13. august er eksperimentel og tidlig version af, hvad der skal blive til en kommende trilogi, og giver LYD PORT mulighed for at møde et publikum og samarbejdspartnere tidligt i processen, og de glæder sig utroligt meget til åbne op for maskinrummet.
Varighed er ca. 40 minutter, hvorefter der vil være en lille forfriskning.
Her kan I finde lyd og billeder fra LYD PORTs første forløb på Åbne Scene med Is The Moon A Bell? i starten af året: https://www.lydport.dk/isthemoonabellpart2
Håber vi ses i salen!
⚡️TILMELDING: Det er gratis at deltage til visningen – du skal blot melde dig til ved at skrive en mail med navn, antal og mobilnummer til trine@godsbanen.dk (emnefelt: LYD PORT)