søg menu

Åbne Scene

Arbejdsvisning: HAUT- She’s too much sound

DATO: Fredag 16. september
TID: Kl. 16-18
LOKALE: Åbne Scene
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: Gratis

Karis Zidore vil den 16. september fra kl. 16-18 præsentere en work-in-process visning, efter hun har haft residency på Åbne Scene  11.-16. september.

HAUT – She’s too much sound 

En hyperladet dans med stemme, lyd og krop.

Den kunsteriske undersøgelse

Munden gaber vidt åben og lungerne skyder et støn afsted gennem det ovale hulrum. Idet stønnet slipper læberne, blæses det indre frem i den ydre soniske verden, hvorefter det mases tilbage i den åbne mund med en hånd af hyperladede konnotationer. ‘Indefra-og-ud’ bouncer op ad ‘udefra-og-ind’, og den tilsyneladende luftige lyd fortættes af associationer lige foran de ladede læber.

She’s Too Much Sound er den overordnede arbejdstitel for Karis Zidores undersøgelse af det, der er for meget, med afsæt i stemme, lyd og krop. Med residenset på HAUT vil hun undersøge det hyperladede materiale, stønnet, og bevæge sig i spændingsfeltet mellem indre tilstande og ydre billeder.

Kort om kunstneren

Karis Zidore er koreograf og lydkunstner, hvorfor hendes kunstneriske praksis tager afsæt i netop lyd, stemme og krop –  både separat, parallelt og sammenflettet.

Hun samarbejder bl.a. med koreograferne Olivia Rivière, Emilie Gregersen og Naya Moll, og er desuden del af det kunstneriske kollektiv Danseatelier i København.

Kontakt: Trine@godsbanen.dk

Flere informationer klik her.

 

____________________

Format: IN PROCESS – 1 uge

Genre: Lydkoreografi  

Residency finder sted på Godsbanen/ Åbne Scene
11.- 16.09. 2022

Worksharing:
16.09.2022 at 4-6 pm

Kreditering

koncept/koreografi/dans/lyd: Karis Zidore

Støttespillere

Det Danske Institut, Athen
Polo Cultural Gaivotas, Lissabon