Restaurant GODS
Åbningsfest på restaurant GODS
Restaurant GODS inviterer til åbningsfest d. 14. marts – med gratis drikkevarer, smagsprøver, oplæg og jazz.
Siden åbningen af GODS d. 3. februar har vi løbende tilføjet ny kunst, interiør og service til restauranten, og vi kan nu endelig invitere til åbningsfest i den færdigindrettede restaurant.
Derfor inviteres hele byen til åbningsfest fredag d. 14 marts fra kl. 14.00 til en dag med kunst, gratis drikkevarer, smagsprøver fra menuen, og lækker jazz.
Hvis du er blandt de første 100 gæster, kan du se endda se frem til en gratis mulepose med diverse overraskelser i.
Du kan forvente jazz i højt niveau i form af guitarist Morten Haugshøj og saxofonist Christian Vuust, der spiller hele eftermiddagen. Sammen skaber Vuust og Haugshøj en stemningsfuld
og tilgængelig jazzoplevelse, hvor musikalsk nærvær og stærke improvisationer går hånd i hånd.
Kl. 15.30 inviterer vi på et oplæg om fermentering og sylt, som fylder en del på menukortet på GODS. Vi ønsker at bruge så mange danske råvarer som overhovedet muligt, og hvis man
også vil have en masse råvarer af arbejde med når sæsonvarerne er små, er fermentering og syltning oplagte tekniker til at tilberede og konservere råvarer på.
Oplægsholder bliver Anders Kuk Kristensen, som er Operations Manager på GODS, og ansvarlig for menu og madstil. Oplægget vil være åbent for alle – tilmelding er ikke nødvendig.
Program
• Kl. 14.00: Dørene åbner. De første 100 gæster modtager en mulepose med overraskelser.
• Kl. 14.30: Kort præsentation ved Mads Poulsen fra GODS og Marianne Grymer Bargeman fra Godsbanen om tankerne bag maden, konceptet og kunsten i restauranten.
• Kl. 15.30: Oplæg om fermentering, syltning og sæsonvarer ved Anders Kuk Kristensen.
Har man lyst til at blive hængende til om aftenen, kan der bookes bord på www.restaurantgods.dk
Vi ser frem til at byde velkommen til en festlig åbningsdag fyldt med smagsoplevelser, kunst og musik!


