søg menu

Foredrag / seminar

117 måder at dø på – Fra retsmedicinerens bord

DATO: Mandag 18. september
TID: 19.00 - 21.00
LOKALE: Remisen
NÆRMESTE INDGANG: Fx 3A eller 3H - følg de grå fodspor i gulvet :-)
ENTRÉ: 195.-
KØB BILLET

Få et sjældent indblik i en normalt lukket verden, når professor i retsmedicin Hans Petter Hougen åbner op for sine erindringer og et arbejdsliv i over 40 år med kittel og skalpel.

Hougen har hjulpet politiet med at opklare utallige kriminalsager ved at finde frem til en dødsårsag. Hvordan kan retsmedicinerens konklusioner hjælpe politiets efterforskning? Kan et drab kamufleres som ulykke eller naturlige årsager, og hvordan afslører retsmedicineren det? Selv små spor på de døde kan hjælpe de levende med at forstå, hvad der er sket.

En spændende og oplysende aften, når Hougen giver et sjældent indblik i en retsmediciners verden.

Om Hans Petter Hougen:

Retsmediciner Hans Petter Hougen har arbejdet på obduktionsstuer og gerningssteder, og har hjulpet politiet med at opklare utallige kriminalsager. Med over 12.000 obduktioner i bagagen kender Hans Petter Hougen til opklaringen af mange af danmarkshistoriens værste forbrydelser, og fra hans mange rejser i udlandet til blandt andet folkemord i Kosovo, gangsterdrab i USA og naturkatastrofer som tsunamien i Thailand.

De senere år har Hans Petter Hougen medvirket i diverse tv-udsendelser og podcasts. Særligt kendt er han for podcasten Danske Drabssager og serien Dødens Detektiver på Discovery. Desuden har han udgivet en stribe bøger fx De syv dødssynder (2018), Udenfor skinner solen (2021), Med døden på arbejde (2021) og 117 måder at dø på (2023).

Arrangeret af FOF Aarhus