søg menu

STANDE TIL GODSBANENS JULEMARKED

Godsbanens julemarked er mange glade gæster, godt salg i standene, et vindue til Godsbanens mange muligheder og udstillingsplatform for Godsbanens dygtige kunstnere og håndværkere. Her kan man præsentere og afprøve produkter, idéer og materialer overfor et stort publikum til inspiration for gæster og kolleger.

Markedernes DNA er tilknytningen til Godsbanen. Lige fra velrenommerede firmaer, der trådte deres barnesko på Godsbanen, til amatørkunstneren, der producerer alt på Godsbanens Åbne Værksteder eller undfanger idéerne på Projektdækket eller i Produktionslokalerne. Samtidig er vi åbne for at invitere eksterne aktører ind, hvis deres projekter giver mening på Godsbanens markeder.

Vi ønsker at præsentere et bredt udvalg af materialer og kunstgenrer, og vi vægter producenter, der bruger Godsbanen til udvikling og innovation – ikke masseproduktion.

Godsbanen blander sig ikke i prissættelsen af produkterne og tager ikke kommission af salget. Det er vores erfaring, at der er mest salg i produkter i prislejet 50-300 kr.
Vi forsøger at have en rimelig og overskuelig prisstruktur for standene, så alle har råd til at være med, men er også nødt til at dække en del af vores udgifter til løn, tabt lokaleleje etc.

Vi lægger vægt på:

  • At dine ting er produceret på Godsbanens Åbne Værksteder, udtænkt på Projektdækket / i Produktionslokalerne eller på anden måde har tilknytning til Godsbanen. Er du fx frivillig eller arbejder på Godsbanen?
  • Innovation – fx nye materialekombinationer.
  • Bæredygtighed.
  • Det eksperimenterende og nytænkende.
  • Variation og mangfoldighed i udvalget af boder.

ANDRE MARKEDER

Godsbanen arrangerer kun julemarkeder. Herudover er der en række eksterne arrangører, der afholder markeder, især i Rå Hal. De står selv for stande etc.
Se alle markeder på Godsbanen

KONTAKT

+45 2522 1210
marked@godsbanen.dk

Godsbanens julemarked 2023 afholdes lørdag/søndag d. 2./3. december – Open Call forventes udsendt september 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev (nederst på siden) for at være sikker på at få besked.

STANDE MED MAD OG DRIKKE:.

Kontakt Spiselauget direkte på info@spiselauget.dk