søg menu

FRIVILLIG PÅ GODSBANEN?

Frivillige giver handlekraft og mulighed for at realisere drømme.

Godsbanen er Aarhus K’s store kultur-lokomotiv, og vi skal nok nå vores mål med at skabe gode rammer for kunsten og kulturen i Aarhus. Med hjælp fra frivillige kan vi sætte den helt tunge fod på speederen – uden dem er det umuligt at sætte sig de helt store mål. Det beviste fx Kulturhovedstad 2017s mere end 1.000 ReThinkers, der løftede hele projektet fra at være vellykket til en bragende succes, og Godsbanens Åbne Værksteder, der i mange år har haft et stort korps af engagerede og uundværlige frivillige.

HVORDAN ER DET AT VÆRE FRIVILLIG PÅ GODSBANEN?
På Godsbanen ønsker vi at skabe et sjovt og hyggeligt miljø, hvor man som frivillig kan udvikle sine faglige og menneskelige kvaliteter og kompetencer. Her skal man kunne prøve sig selv og sine idéer af i samspil med andre i et kulturelt miljø præget af gensidig respekt, tillid og godt humør.

HVILKE OPGAVER LØSER DE FRIVILLIGE PÅ GODBANEN?
Opgaverne er mangeartede; og kan fx være afvikling af events på Åbne Scene,Godsbanens Åbne Værksteder eller hos andre af Godsbanens aktører.

HVAD FÅR JEG?
Vi nævner i flæng: Netværk, oplevelser, læring, erfaring, mulighed for at bidrage til Godsbanens udvikling, at være del af et fællesskab, nye kompetencer, lidt til cv’et, kulturelle og sociale arrangementer, fribilletter til særlige arrangementer mv. Måske kan man endda forandre og forbedre sin egen og andres verden en lille smule.