søg menu
TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT
09.03.2023

Boost til samtidskunsten i Aarhus

1200 kvadratmeter til samtidskunst af højeste kvalitet. Det kan aarhusianerne og byens gæster se frem til, når Godsbanen løfter Rå Hal til nye højder.

Fra januar 2024 får samtidskunsten mere plads i Aarhus. Det sker takket være generøs støtte fra Det Obelske Familiefond, der har valgt at bakke op om Godsbanens ambition om at være en markant spiller i forbindelse med byens kulturelle udvikling. Flere aarhusianere og turister får herved mulighed for at møde dansk samtidskunst af højeste kvalitet i et af byens mest markante rum: Rå Hal på Godsbanen.

Projektet strækker sig over tre vinterperioder, hvor Godsbanen hvert år inviterer en markant dansk kunstner eller kunstnergruppe til at indtage den 1200 m2 store Rå Hal i årets første måneder. Udgangspunktet er at skabe et rum for oplevelser gennem stor-skala skulpturer eller installationer skabt særligt til stedet. Derudover ønsker Godsbanen, at kunsten skaber og inviterer til bevægelse, leg eller på anden vis interaktion.

Hent billeder og se mere på godsbanen.dk/samtidskunst.