søg menu
TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT
16.01.2023

GODSBANENS BESTYRELSE ER FULDTALLIG

Den Selvejende Institution Godsbanen (DSIG) med direktør Marianne Grymer Bargeman ved roret har fuld fart frem. Strategien for 2023-2026 er lagt med Liv, Kunst og Fællesskab som overskrifter, og der er spændende projekter i støbeskeen.

I kulissen står bestyrelsen, der med Camilla Aneto Olsen som det senest tilkomne medlem har otte medlemmer med brede erfaringer fra kultur- og erhvervsliv. Camilla Aneto Olsen har bl.a. erfaring med bestyrelsesarbejde fra det turkise telt og Music City Aarhus 2022.

“Som del af Godsbanens bestyrelse glæder jeg mig til at spæde til i arbejdet med at skabe rum for stærke og inkluderende fællesskaber. Derudover vil jeg også have fokus på en åben udstråling for at styrke forbindelser til helt lokale aktører som Institut for (X), så Aarhus K kan blive det sprudlende kreative område vi drømmer om,” fortæller Camilla Aneto Olsen.

Med hendes tiltrædelse kan bestyrelsesleder Peter Rønnow melde fuldt hold, efter at have budt velkommen til Søren Friis Møller, Gunvor Ganer Krejberg og Louise Lærke Porsborg Gatten i 2022.

”Jeg er meget glad for den nye kompetente bestyrelse, der tilsammen har den indsigt, erfaring og mangfoldighed, der skal til for at få den nye ambitiøse strategi om mere liv, mere kunst og mere at være fælles om på Godsbanen til at leve,” siger Peter Rønnow.

Se mere i denne pressemeddelelse