søg menu
TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT
05.07.2022

Tre nye medlemmer til Godsbanens bestyrelse

Aarhus Kommunes Rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad har udpeget to nye medlemmer til Den Selvejende Institution Godsbanens bestyrelse; Søren Friis Møller og Gunvor Ganer Krejberg. Herudover er Louise Lærke Porsborg Gatten trådt ind i bestyrelsen.

Rådmandens valg af de to nye medlemmer har bl.a. taget højde for de indsigter, der er kommet via analysen af Godsbanen i august 2021. De er udpeget for en periode på fire år med mulighed for forlængelse.

Bestyrelsesformand Peter Rønnow udtaler: Vi er meget glade for at byde Søren, Gunvor og Louise Lærke velkommen i bestyrelsen. Vi ved, at deres stærke fagligheder og forskellige profiler vil spille rigtig godt ind i den samlede bestyrelse, og at de vil bidrage væsentligt til at styrke den gode udvikling, som Godsbanen er inde i lige nu.

Se meget mere om de nye bestyrelsesmedlemmer i denne pressemeddelelse.

Gunvor Ganer Krejberg. Privatfoto.