søg menu
TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT
22.02.2022

GODSBANENS NYE LEDER HEDDER MARIANNE GRYMER BARGEMAN 

Marianne Grymer Bargeman kommer fra en stilling som formidlingschef på ARoS, og har herudover omfattende erfaring med kulturproduktion og -formidling, ledelse og udvikling fra bl.a. SMK Statens Museum for Kunst. 

”Efter en lang og grundig proces, blandt andet funderet i analysen af Den Selvejende Institution Godsbanen (DSIG), har et enigt ansættelsesudvalg valgt Marianne Grymer Bargeman som den leder, vi skal tage hul på DSIGs næste årti med. Vi glæder os til samarbejdet med en leder med en betydelig kunstfaglighed i bagagen,” udtaler Godsbanens bestyrelsesformand, Peter Rønnow.

”Godsbanen er et af Danmarks største produktionscentre for kunst og kultur og et vigtigt sted for Aarhus’ kulturmiljø. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring og indsigt i kunst og kulturproduktion til yderligere at styrke Godsbanen og byens kulturelle udvikling i samarbejde med medarbejdere, brugere, bestyrelsen og øvrige samarbejdspartnere. Godsbanen er født med stor nysgerrighed og innovationskraft, og jeg føler mig heldig at få lov at blive en del af historien på et tidspunkt, hvor stedet har et årtis erfaringer i ryggen og hvor bydelen Aarhus K for alvor tager form,” siger Marianne Grymer Bargeman.

47-årige Marianne Grymer Bargeman tiltræder d. 1. april 2022, men præsenteres allerede onsdag d. 30. marts i forbindelse med Godsbanens 10 års fødselsdag.

Se mere om fødselsdagen her

 

Foto: Morten Jac