søg menu
TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT
13.11.2021

Stillingsopslag: Leder til DSIG Godsbanen

ER DU DSIG GODSBANENs NYE LEDER???

Som leder varetager du den daglige ledelse af DSIG (Den Selvejende Institution Godsbanen) med reference til bestyrelsen. Du har ansvaret for Godsbanens ydre samspil (krav og forventninger fra kommunen, relevante uddannelsesinstitutioner, kulturaktører, kreative erhverv, erhvervsorganisationer m.fl.) og indre samspil (etablering og udvikling af organisationen, samarbejde med medarbejdere, brugere og lejere, styring af ressourcer etc.).
Som leder af DSIG finder du det naturligt at netværke og skabe gode relationer, og du har lyst til at engagere dig i kunst- og kulturlivet. Du har indsigt i kunst- og kulturproduktion og ved, hvad det kræver at bringe de mange forskellige formål og interesser sammen.
Du har en åben og inddragende ledelsesstil, der understøtter medarbejdernes kompetencer og engagement. Du skaber ejerskab, engagement og følgeskab hos de mange brugere og lejere af Godsbanens faciliteter og giver byens kulturaktører og interessenter en oplevelse af Godsbanen som en åben, udviklingsorienteret og professionelt drevet institution, der er til for både professionelle og ikke-professionelle aktører.

Se mere her