søg menu
TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT
14.10.2021

Er du Godsbanens nye tekniske servicemedarbejder?

Godsbanens Bygningsdrift søger en pedel til drift og vedligehold af de smukke historiske bygninger, vi er ansvarlige for (Brobjergskolen, Ridehuset, Officersbygningen og Godsbanen). Afdelingens primære opgave er at sikre, at vores bygninger og installationer fortsat kan leve op til kravene i forhold til lovgivning og anvendelse. Bygningerne huser bl.a. kulturproduktion, café og restauration, værksteder, teater, spillesteder og arrangementsudlejning m.v.

I Godsbanens bygningsafdeling har vi en bred og udadvendt kontaktflade til brugere, lejere og interne samarbejdspartnere i Aarhus Kommune, hvilket kræver god kommunikation og et godt overblik i en travl hverdag. Vi arbejder sammen i et tæt team, der er præget af hjælpsomhed og uformel omgangstone, og dette skal du have lyst til at være en del af.

Stillingen er på 37 timer pr uge (dag, aften og weekend).
Ansøgningsfrist 26. oktober 2021.

Se mere og søg her