Salgsvognen

Godsbanen har nu et udstillings- og salgssted, Salgsvognen, med spændende og unikke produkter, som alle er helt eller delvist udviklet og produceret på Godsbanen. Salgsvognen tilbyder gode sager indenfor interiør, accessories, bøger og publikationer, keramik, grafiske værker, beklædning og meget mere.

BLIV AMBASSADØR ELLER FRIVILLING I SALGSVOGNEN

Vi er ved at samle et stærkt team af frivillige ambassadører, som er aktive på Godsbanen og vil være med til at udvikle og bemande Salgsvognen.

DU KAN VÆRE MED TIL AT…
// Inspirere andre til kreativitet.
// Sælge unikke varer og dermed understøtte kunstnere og producenter i huset og give besøgende en god oplevelse.
// Udvikle et kreativt fællesskab.
// Skabe liv i Foyeren.
// Dele ud af din kreativitet ved fx at skabe små events, workshops eller ved at vise dit håndværk og din kreativitet frem i Salgsvognen.

SOM AMBASSADØR GIVER DU…
// Min. 2 timer 2 gange om måneden i Salgsvognen.
// Deltagelse på frivilligmøder og arrangementer.
// Smil og engagement, som kan være med til at smitte andre.

DU FÅR TIL GENGÆLD…
// Mulighed for at sælge dine egne produkter uden provision.
// Fribilletter til udvalgte forestillinger og arrangementer på Godsbanen.
// Fællesskab og sociale arrangementer som fx sommer- og julekomsammen.

 

Platform for uendelige muligheder
For Godsbanens direktør, Flemming Dybbøl, er Salgsvognen både en salgsplatform og et vindue til omverdenen:
”Godsbanen rummer uendelig mange muligheder, og vi er hele tiden i gang med at udvikle nye koncepter og føre dem ud i verden. Med Salgsvognen får Godsbanens aktører en platform til at fremvise og sælge deres produkter. Publikum og gæster får mulighed for at se og købe unikke produkter, der skabes på Godsbanen, og dermed bliver Godsbanen et mere interessant sted for alle. Det er jo ren win/win/win,” siger Flemming Dybbøl.

Særligt og sjældent
Gydde Madsen er udviklingskonsulent på Godsbanen og projektleder på den nye butik:

”Vi håber, at Salgsvognen vil blive til inspiration og glæde for alle, der gæster huset, både lokale og turister. Vores jule- og forårsmarkeder, der bugner af lækre varer produceret på Godsbanen, er meget populære, og vi har en klar fornemmelse af, at flere og flere søger det særlige og sjældne,” siger Gydde Madsen. ”Mange varer i butikken vil netop være unika, dvs. at der kun findes det ene eksemplar eller et begrænset oplag, så det er helt oplagt at slå et slag forbi for at finde en spændende ting til dig selv eller en gave. Hvis vi oplever god interesse, vil vi da helt sikkert forsøge at gøre initiativet permanent og en fast tilbud for kreative hænder og gæster på Godsbanen”. 

Praktisk:
Salgsvognen er placeret i Godsbanens Foyer.
Åbningstiderne er tirsdag – fredag kl. 12.00 – 16.00 – hold øje med evt. ændringer på www.godsbanen.dk/salgsvognen.

Konceptet er stadig under udvikling, så følg her på www.godsbanen.dk/salgsvognen eller kontakt udviklingskonsulent Gydde Madsen på gydde@godsbanen.dk eller tlf. 2212 8399 (mandag – torsdag kl. 09.00 – 15.00).