Salgsvognen

Godsbanens udstillings- og salgssted, Salgsvognen, har spændende og unikke produkter, som alle er helt eller delvist udviklet og produceret på Godsbanen. Salgsvognen tilbyder gode sager indenfor interiør, accessories, bøger og publikationer, keramik, grafiske værker, beklædning og meget mere.

Platform for uendelige muligheder
For Godsbanens direktør, Flemming Dybbøl, er Salgsvognen både en salgsplatform og et vindue til omverdenen:
”Godsbanen rummer uendelig mange muligheder, og vi er hele tiden i gang med at udvikle nye koncepter og føre dem ud i verden. Med Salgsvognen får Godsbanens aktører en platform til at fremvise og sælge deres produkter. Publikum og gæster får mulighed for at se og købe unikke produkter, der skabes på Godsbanen, og dermed bliver Godsbanen et mere interessant sted for alle. Det er jo ren win/win/win,” siger Flemming Dybbøl.

Særligt og sjældent
Gydde Madsen er udviklingskonsulent på Godsbanen og projektleder på den nye butik:

”Vi håber, at Salgsvognen vil blive til inspiration og glæde for alle, der gæster huset, både lokale og turister. Vores jule- og forårsmarkeder, der bugner af lækre varer produceret på Godsbanen, er meget populære, og vi har en klar fornemmelse af, at flere og flere søger det særlige og sjældne,” siger Gydde Madsen. ”Mange varer i butikken vil netop være unika, dvs. at der kun findes det ene eksemplar eller et begrænset oplag, så det er helt oplagt at slå et slag forbi for at finde en spændende ting til dig selv eller en gave.”

Praktisk:
Salgsvognen er placeret i Godsbanens Foyer.
Åbningstiderne er tirsdag – torsdag kl. 12.00 – 16.00 og fredag kl. 12.00 – 14.00.
Hold øje med evt. ændringer på www.godsbanen.dk/salgsvognen.

Producerer du på Godsbanen og vil du gerne være en del af Salgsvognen? 
Kontakt udviklingskonsulent Gydde Madsen på gydde@godsbanen.dk eller tlf. 2522 1210.

Følg her på www.godsbanen.dk/salgsvognen.