Bestyrelsen

Godsbanens bestyrelse 2017 - 2021

Se pressemeddelelse fra 29. maj 2017 i forbindelse med bestyrelsens tiltræden.

Kontakt og mere information: Direktør Flemming Dybbøl, flemming(at)godsbanen.dk, tlf. 2171 9316

Peter Rønnow (formand)

Advokat og partner DLA Piper Denmarks (tidl. LETT Advokatfirma) Aarhus-afdeling – netop flyttet i DOKK1.

Primært beskæftiget primært med rådgivning indenfor generel erhvervsret og fast ejendom,  og har som niche opbygget et fagspeciale omkring sport, kultur og entertainment. Bestyrelsesmedlem i en række erhvervsvirksomheder i forskellige brancher og har mere ideelle bestyrelseshverv i AGF Fodbold, foreningen KulturERhverv, Aarhus Filmværksted samt medlem af DBU’s Lovgruppe og Filmby Aarhus’ Advisory Board.

Har qua møder omkring Europæisk Kulturhovedstad  Aarhus 2017 og senere bestyrelsesmøder i Aarhus Filmværksted samt som begejstret gæst, bruger og teater- og koncertgænger gjort relativt flittigt brug af Godsbanen

Christoffer Immanuel

Uddannet fra Handelshøjskolen i Aarhus og Kolding Designskole.
Christoffer startede tilbage i 2010 det Aarhusbaserede kreative og kommercielle kultur bureau Culture Works, der igennem seks år har afviklet en lang række event i Aarhus, fra græsrodsfestivaler på Godsbanen til afvikling af SPOT festival og Images festival (Occupy Utopia) samt udvikling og afvikling af egen festival Sommer.Chillout.Aarhus.
De senere år har Culture Works arbejdet med at skabe kulturelle events for større kommercielle virksomheder som Arla, De Forenede Dampvaskerier. Bestseller samt VIA University. Christoffer har ydermere deltaget i en række kommunale møder og udvalg omkring events og rytmisk musik i Aarhus og har prøvet på egen hånd hvordan det er arbejde som kulturarrangør. I 2015 etablerede Christoffer Culture Workspace, som er et iværksætterhus og netværk for kreative iværksættere i Aarhus.

Til dagligt er Christoffer fuldtidsiværksætter i egen virksomhed Organic Basics; et bæredygtigt tøjbrand. Christoffer har en bred forståelse for og erfaring med både kultur- og erhvervsliv.

Christoffer har taget turen fra at starte en frivillig musikforening i 2008 til succesfuld serieiværksætter på under 10 år, og alt sammen med afsæt i et hjerte der banker for bæredygtig og værdiskabende kultur.

Lars Steen Pedersen

Lars bor i Åbyhøj og er uddannet Cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus. Han har desuden en diplomuddannelse i pædagogisk psykologi. I det meste af Lars’
karriere har han arbejdet med strategiudvikling i virksomheder og organisationer i Tyskland, Danmark og resten af Skandinavien. I 2004 etablerede han konsulentfirmaet LSP RESOLVE ApS.
Udover at forsætte arbejdet med organisationer og virksomheder sidder Lars i en række bestyrelser, herunder bestyrelser relateret til fritids- og kulturområdet. Lars har siddet i bestyrelsen for Godsbanen siden åbningen i 2012.
Han blev oprindeligt udpeget af repræsentanterne for kulturinstitutionerne – og er
ivrig deltager i det Aarhusiansk kulturliv.

Laura Hay Uggla

Tidligere:
Rådmand for Sociale forhold og Beskæftigelse, Århus Kommune
Rådmand for Teknik og Miljø, Aarhus Kommune
Aarhus Festuges bestyrelse
Teater Svalegangens bestyrelse
DJØF Forlags bestyrelse
Juridisk Instituts bestyrelse

Barsel kombineret med nedenstående:
Bestyrelsesmedlem, ARoS
Bestyrelsesmedlem, Aarhus Teater
Bestyrelsesarbejde for Vækstfonden
mm…

Michael Larsen

Gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen, og har gennem de seneste 15 år arbejdet med gastronomi og vin og med at “lege” med mad, skabe nye opskrifter og retter. Har dybe rødder i de italienske vinmarker hos de passionerede vinbønder. Har en udpræget trang til at udtrykke sig og formidle mad og vin, hvilket sker på bloggen “Jagten på den gode smag”. Skriver også for mad og livsstilsmagasiner.

Kommunikationen er også vigtig, når han laver teambuilding med virksomheder og private. Derfor bruger han også tid på udvikling for fødevarevirksomheder og branchen. Rejser ofte i den gode smags tjeneste og nyder at dykke ned, hvor en råvare eller et produkt har sin oprindelse. Michael er tidligere ejer af Svineriet i Mejlgade og bidrager med indsigt i både iværksætteri og den kulinariske verden.

Rasmus Therkildsen

Arkitekt maa og partner i arkitektfirmaet SLETH.

Rasmus er født i Aarhus i 1975 og har været iværksætter i flere sammenhænge. Siden 2006 halvpart i SLETH og ansvarlig for opgaver inden for arkitektur og strategisk udvikling.

Rasmus er i flere sammenhænge engageret i iværksætteri, blandt andet mentor i drivhuset Ark: Idea på Arkitektskolen Aarhus. Rasmus er også tilknyttet Arkitektskolen Aarhus og Aalborg Universitet som censor på kandidatniveau.

Rune Kilden

Rune Kilden arbejder som Byudvikler. På Aarhus Ø har han deltaget i projekter som Lighthouse, Pakhusene og AARhus. Rune Kilden har desuden deltaget aktivt i udviklingen af de midlertidige aktiviteter som Strandbaren og Ø-haven. Rune Kilden sidder i bestyrelse for bl.a. Teatret Gruppe 38, der i slutningen af 2018 flytter ind på Aarhus Ø.
Formand for Godsbanens bestyrelse 2011-2016.

Susanne Toftgaard Nielsen

Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2011.
Cand scient pol fra Aarhus Universitet, 58 år, gift og med to voksne børn, bosiddende i Vedbæk efter 35 år i Sjællandsgadekvarteret i Aarhus .
Susanne Toftgård Nielsen har været med i Godsbanens bestyrelse som næstformand siden starten, udpeget af kulturrådmanden. Susanne har omfattende ledelseserfaring som direktør i Ramboll Management gennem mange år, som CEO hos arkitektfirmaet C.F. Møller og nu som selvstændig ledelsesrådgiver.
Hun har deltaget i forskellige udviklingsaktiviteter for Aarhus Kommune, herunder
udviklingen af Kulturby 2017 som repræsentant for erhvervslivet i Aarhus. Hun er mentor for flere start-ups og sidder i bestyrelsen for en række rådgivningsfirmaer
og udviklingsorganisationer.