Ny direktør til Godsbanen

Godsbanen får ny direktør pr. 1.1. 2017

GrafikValget er faldet på 47-årige Flemming Dybbøl, der kommer fra en stilling som Kommerciel Chef hos Smukfest. Flemming har arbejdet med festivalens kommercielle forhold og strategiske udvikling. Godsbanen har været igennem et større evaluerings- og omstruktureringsarbejde, som er mundet ud i en ny organisationsstruktur, ny bestyrelse og ansættelsen af en ny direktør.

Flemming kan med sit store engagement i kulturlivet og sin viden om strategisk udvikling, videreføre og udvikle Godsbanen som en tydelig og fokuseret platform for kulturelt iværksætteri og en drivkraft i det aarhusianske kulturliv.

Selv ser den nye leder nogle spændende udfordringer foran sig:
“Godsbanen er så meget forskelligt, at man umuligt kan kende til det hele, derfor bliver det vildt spændende at skulle kastes sine kræfter ind i så meget nyt på en gang. Men som Pippi Langstrømpe sagde: Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”. Godsbanen har fået en fantastisk flot start, og jeg har fået æren af, at være med til at lave et gearskifte, så godsbanen kan komme op i næste gear. Det glæder jeg mig vildt meget til” udtaler Flemming Dybbøl.