Metal

English Summary

Metal workshop

The workshop has most tools and machines, such as plate and pipe bending machine, bench grinder and threading tools.

You can weld with CO2 and TIG in stainless steel and aluminum, as well as using gas and oxygen for welding and cutting. We have a metal lathe, milling machine, and a shear that can cut up to 6 mm iron plate, plus a sandblaster.

The workshop also stock a quantity of profiles and sheets of iron, copper, aluminum, stainless steel and brass. We have bolts and screws and a variety of wear.

Opening hours:
Monday & Wednesday: 10 -17
Tuesday & Thursday: 14 – 21
Weekends closed

Prices:
Per day: 30 kr., per month: 100 kr and per year: 650 kr. (students: 450 kr)
You also pay for materials bought in the workshop and for use of the machines.

Contact:
Phone: +45 2920 3846
E-mail: metal(at)godsbanen.dk

 

Har du ikke selv det nødvendige håndværktøj, når du skal svejse eller lodde hanken på din gamle kobberkedel, er der rig mulighed i Godsbanens metalværksted.

Her finder du det nødvendige håndværktøj og maskiner som plade – og rørbukker, bænksliber og værktøj til gevindskæring. Du kan svejse med CO2 og TIG svejse i rustfast og aluminium samt anvende gas og ilt til svejsning og skæring. Vi har metaldrejebænk, sandblæser og en maskinsaks, der kan klippe op til 6 mm stålplade.
Hent pdf med liste over værkstedets maskiner

Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser i Godsbanens metalværksted, hvor vi også har en sandblæser. Værkstedet lagerfører også en mængde profiler og plader i jern, aluminium, rustfast stål og messing. Vi har bolte og skruer og en mængde forskellige dupsko, hvor du kan købe det antal som du skal bruge. Måske kan vi også skaffe lige de materialer, du ønsker.
Hent pdf med materialeliste

Vi tilbyder hjælp til selvhjælp. Det betyder, at vi hjælper dig i gang og at du altid kan spørge os hen ad vejen. Men det er vigtigt, at du er indstillet på selv at gøre arbejdet.

Kontakt, priser og åbningstider

Kontakt

Tlf. 2920 3846
E-mail: metal(at)godsbanen.dk

Priser

Dagsbillet: 30 kr
Månedskort: 100 kr.
Årskort: 650 kr (450 kr. for SU-berettigede studerende og studerende på kunstakademier etc. Kontakt værkstedet for at høre mere)
+ timebetaling:
20 kroner for hver påbegyndt time, dog højest 80 kroner om dagen når der anvendes materialer købt på værkstedet.
Ved anvendelse af egne materialer koster det normalt 80 kroner i timen samt betaling for overskæring og anvendelse af andet værktøj.
+ evt. materialer

Se priser for brug af maskinerne og leje af værkstedet her

Åbningstider

Tirsdag & torsdag: Kl. 14 – 21
Mandag & onsdag: Kl. 10 -17
Fredag og søndag: Lukket

Se ferielukketider

Kig indenfor

Billedarkiv

Videoarkiv