Grafisk

English Summary

GRAPHIC WORKSHOP

The Graphic Workshop at Godsbanen consists of an IT department, a copy centre, large format printing and a finishing department. You can work with professional DTP programs, make brochures, flyers, magazines, books, posters, etc. The DTP centre has a large selection of paper in various weigths.

Large Format Printing: Our large format printer can print up to 160 cm wide and is perfect for large posters, signs and banners. Large format printing can be mounted on styrofoam. There is a three day delivery time for large format printing.

Opening hours:

Monday-Thursday: 9  – 21
Friday: 9 –  17
Weekends closed

Prices:
You pay for materials bought at the workshop and for the use of some machines. We also sell blank DVDs/CDs and USB keys, paper etc.

Contact:
Phone: +45 4185 6581
E-mail: grafisk(at)godsbanen.dk

De grafiske værksteder består af en IT-afdeling, kopicenter, storformatafdeling og en efterbehandlingsafdeling.

Her er professionelt udstyr til at fremstille informations- og præsentationsmaterialer som brochurer, flyers, blade, bøger, plakater, eksamensopgaver, festsange og meget andet.

Værkstedet byder på print- og kopifaciliteter med et stort papirsortiment i mange tykkelser og farver. Maskiner og materialer står til din rådighed – og det samme gør medarbejderne med vejledning og gode råd. 

Vi tilbyder hjælp til selvhjælp. Det betyder, at vi hjælper dig i gang og at du altid kan spørge os hen ad vejen. Men det er vigtigt, at du er indstillet på selv at gøre arbejdet.

Se nogle af mulighederne

Storformatprint (plakater, skilte, bannere mm)

Vores printer kan printe op til 160 cm, og så lang rullen er. Storformatprint kan monteres på skumplastplader. Der kan fremstilles plakater, skilte, bannere mm. Ved påsyning af sejlringe på banner er prisen pr. time kr. 250,- og pr. sejlring kr. 4,-. Der er mulighed for selv at påsy sejlringe i tekstilværkstedets åbningstid.

Se standardformater og priser.

NB: Der skal beregnes 3 dages leveringstid på storformatprint.

Forbehandling (PC og indscanning)

1. PC. Her kan du få adgang til et antal arbejdspladser med PC´er med div. grafiske programmer og scannere. Gennem vejledning kan du få dine ting sat ordentligt op. 

2. Indscanning. Vi kan tilbyde at scanne i formater op til A3 og indscanning med arkføder direkte til en PDF fil med en hastighed på op til 100 A4 pr. min.

Se standardformater og priser.

 

Udførelse (kopi og print)

1. Kopi. Vi råder over et antal kopimaskiner, der kan lave både s/h og farve kopier på et hav af forskellige papirer formater op til A3 Oversize.

2. Print. Her har vi også et udvalg af forskellige muligheder i s/h og farve, der printer i en rigtig god kvalitet på forskellige papirer i gramvægte op til 300, med hastigheder op til 110 A4 print i min.

Efterbehandling (skæring, falsning, samling, indbinding, laminering)

1. Skæring. Her råder vi over både manuelle skære muligheder og elektrisk skæring. Det er gratis at bruge manuel skræing, når materialet er printet hos os.

2. Falsning. Vi kan maskinfalse formater fra A5 til A4 med en eller to false, og vi har også udstyr til at lægge en falserille i karton.

3. Samling. Vi råder over en samle-, hæfte-, folde-, trim maskine til at lave blade i formaterne A5 – A4. Vores produktionsprintere kan også lave forskellige former for efterbehandling online f.eks hæftning, hulning samt hæftede og falsede hæfter.

4. Indbinding. Her er der mange muligheder, f.eks. spiral alm. 21 hul plast eller metal, professionel 31 huls metal også til kalender m. ophæng, klemryg, koldlimning og paperbag limning m. omslag. Vi har et stort udvalg af forsider/bagsider og spiraler i forskellige farver.

5. Laminering. Her har vi lommer fra visitkort og op til A3.

Tilbehør (papirssalg og spotvarer)

1. Papir løssalg. Vi har et stort udvalg af papir og sælger gerne både ark og hele pakker fra vores lager. Vi kan også via vores leverandører skaffe specielle ting hjem i hele pakker.

2. Spotvarer. Man kan altid gøre et godt køb, vi har til stadighed et udvalg af spot-tilbud på papir, karton og tilbehør.

Priser, åbningstider og kontakt

Priser

Gratis adgang, men der betales for brug af maskiner og materialer.
Se prisliste

Åbningstider

Mandag – torsdag: kl. 9.00  – 21.00
Fredag: kl. 9.00 –  17.00
Lørdag – søndag: Lukket

Se ferielukketider

Kontakt:

Hovednummer: 8940 9940
Storformat: Tlf. 4185 6581
E-mail: grafisk(at)godsbanen.dk og storformat(at)godsbanen.dk

Kig indenfor

Billedarkiv

Videoarkiv