søg menu

Åbne Scene

TOUCH: Åben work-in-progress visning

DATO: Fredag d. 8. november
TID: Kl. 18.30
LOKALE: Åbne Scene
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: Gratis

TOUCH er en koreografisk forestilling af koreograf og danser, Emilie Gregersen. Værket har premiere i foråret 2020, og bliver skabt i samarbejde med lydkunstner, Karis Zidore og dramaturg og koreografisk konsulent, Naya Moll.

“I en vestlig verden der i høj grad er domineret af blikket og synssansen, finder jeg det nødvendigt at tale om fysisk berøring og følesansen. Berøring er det, der engagerer mig i den fysiske verden og forbinder mig til jorden, og dermed til mine omgivelser. Igennem berøring masserer jeg linjen mellem hvad der betragtes som min indre verden, og hvad der betragtes som min ydre verden. Idet jeg rører, bliver jeg også rørt ved. 

Berøring er mødet mellem flader, mellem væren og verden. Derfor vil jeg insistere på berøring, som en praksis af empati, og som noget dybt aktuelt for vores væren i verdenen, især i en tid hvor vores eksistens i højere grad flyttes fra den fysiske verden og ind i den digitale.”  – Emilie Gregersen 

TOUCH stiller skarpt på perceptioner af berøring i en gensidige påvirkning og reflektion mellem den digitale og den fysiske verden. I værket bliver berøring tvistet og forvrænget i spændingsfeltet mellem intimitet og distance, virkelighed og fiktion, menneske og menneskeligende. I denne kollision mellem det dybtfølte og det ekstremt mekaniske, opstår en absurditet og et ironisk drama, hvor menneskelige følelser og berøring bliver forvrænget i et metallisk og tech-sensuelt univers.

Kreditering: 

Koncept, koreografi og performance: Emilie Gregersen
Lyd og komposition: Karis Zidore
Dramaturgi og koreografisk konsultation: Naya Moll
Video og foto: Palle Schultz

TOUCH er støttet af William Demant Fonden og O Rumo Do Fumo Residency Programme.