søg menu

Teater Katapult

PIGEN MED BOMBERNE

DATO: 4. - 5. NOVEMBER
TID: KL 19:30
LOKALE: TEATER KATAPULT
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: Inkl. gebyr Standard: 190,- Seniorer (65+): 140,- Studerende: 95,- Unge u. 25 år: 75,- Årskortholdere: 0,-
KØB BILLET

Pigen med bomberne er naboens datter. En pige som sidder og planlægger at bombe sin skole og et storcenter. Hun kommer pludseligt fra en blind vinkel, ingen kunne forudse det, og nu prøver alle at forstå det og forklare det.

Forestillingen er fragmenter af mange forskellige historier om en pige. De er ikke sket i virkeligheden. Og det er heller ikke pigen, som er hovedpersonen, men alle os andre der prøver at forstå hende.

Afsæt i Kundby-pigen
PIGEN MED BOMBERNE tager afsæt i en virkelig person, Kundby-pigen, og skabte noget af en mediestorm ved premieren. Kundby-pigen fik 8 års fængsel i 2017 for planlægningen af to bombeaktioner. Siden har hun fået en tillægsstraf for trusler.
__
Gæstespil af Teatret st. tv i samarbejde med Mungo Park // Instruktør og dramatiker Tue Biering // Scenograf og visuelt design Simone Bartholin // Lyddesigner og sms’er Janus Jensen // Lysdesign og kodning Karl Sørensen // Medvirkende Betina Grove, Marianne Søndergaard og Nana Morks + 10 lokale piger i alderen 13-15 år // Rekvisitør Mathilde Schwarz // Varighed 75 min.