søg menu

Scene

MAD OFFICE

DATO: 28. marts
TID: 20.30
LOKALE: Teater Katapult - Black Box
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: 60-180,-
KØB BILLET

★★★★ “A howlingly funny, exquisitely performed hour of office-set slapstick”
– The Telegraph

De to bedste venner; new zealandske Trygve Wakenshaw (som tidligere har gæstet Katapult med sine skæve, internationale hit-shows ’Kraken’ og ’Nautilus’) og Barnie Duncan er glade for at arbejde sammen. Som forretningsmændene Grareth Krubb og Dennis Chang mødes de hver dag i læderagenturet Rucks’ Leather Interiors trummerum.

One-liners fyger rundt på det mondæne kontor som post-it-lapper under en brainstorm. Attachemapper forvandles til glammende hunde. Slapstick og absurd vanvittige kropslige personkampe udkæmpes med samme hastighed som out-of-office-auto-reply-emails sendes ud i cyberspace. De evigt irriterende klienter forstyrrer dagligdagen … når de overhovedet gider at ringe til Krubb og Chang.

Der sker uendeligt meget mellem kl. 9-17, men måske sker der ikke en skid? Dialogen (engelsksproget) er volapykagtig og minimal, men der mangler på ingen måde jokes i denne ekstraordinære fejring af det banale.

Har du tidligere nydt den danske succesforestilling ’Blam!’, kan du tænke på MAD OFFICE som en 10.-potens-udgave! En sand hyldest til fantasien.

__
Skabt af: Trygve Wakenshaw og Barnie Duncan // Medvirkende: Trygve Wakenshaw og Barnie Duncan //Varighed: Ca. 90 min (inkl. Pause) //
Info og billetter her