søg menu

Scene

Kosmonauterne

DATO: Lørdag d. 2 maj
TID: 20.30 - 22.00
LOKALE: TEATER KATAPULT
NÆRMESTE INDGANG:
ENTRÉ: 100 -130 kr.

Kosmisk komik i sigte når KOSMONAUTERNE i deres evigt, humoristiske kredsløb om jordboernes lattermuskler endnu engang lander på planeten Teater Katapult. De fynske, flerdobbelte Danmarksmestre i teater-sport har raketbrændstoftanken fuld af lyst til samspil med publikum om at skabe det sjoveste improkomik-show i universet!

Stjernegod grinegaranti
Erfaringen fra tidligere succes-optrædender landet over viser, at selv om det er KOSMONAUTERNE, der konkurrerer i improvisation på scenen … så er det publikum, der vinder hver gang. Der er dømt vægtløse mundvige og garanti for stjernegode grin!

Ingen nævneværdig forudgående plan er lagt for den komiske planet-erobring, for de præmiebelønnede kosmonauters specialitet, improkomik, er netop kendetegnet ved, at det humoristiske output fra scenen skabes i samspil med et veloplagt publikums direkte input til, hvad der skal gå for sig.

På rejse ud i lattergalaksen
Showet med den himmelstræbende komik er på altid nyt og impro-anderledes – så har man været på en sjov rumrejse med KOSMONAUTERNE tidligere, kan man alligevel roligt lade sig bortføre til endnu en tur i kredsløb og få en helt ny oplevelse ud af det!

__
Medvirkende // Morten Kamuk Andersen, Lars Udengaard, Sune Roholt Mortensen, Morten Givskud og Susanne Billeskov
Info og billetter katapult.dk