søg menu

Teater Katapult

KOSMONAUTERNE

DATO: 7. NOVEMBER
TID: Kl. 20.30
LOKALE: TEATER KATAPULT
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: Inkl. gebyr Standard: 120,- Seniorer (65+): 100,- Studerende: 100,- Unge u. 25 år: 100,- Årskortholdere: 0,- Årskort ledsager: 65,-
KØB BILLET

Kosmisk komik i sigte når KOSMoNAUTERNE i deres evigt, humoristiske kredsløb om jordboernes lattermuskler endnu engang lander på planeten Teater Katapult. De fynske, flerdobbelte Danmarksmestre i teater-sport har raketbrændstoftanken fuld af lyst til samspil med publikum om at skabe det sjoveste improkomik-show i universet!

Stjernegod grinegaranti

Erfaringen fra tidligere succes-optrædender landet over viser, at selv om det er KOSMoNAUTERNE, der konkurrerer i improvisation på scenen … så er det publikum, der vinder hver gang. Der er dømt vægtløse mundvige og garanti for stjernegode grin!

Ingen nævneværdig forudgående plan er lagt for den komiske planet-erobring, for de præmiebelønnede kosmonauters specialitet, improkomik, er netop kendetegnet ved, at det humoristiske output fra scenen skabes i samspil med et veloplagt publikums direkte input til, hvad der skal gå for sig.

På rejse ud i lattergalaksen

Showet med den himmelstræbende komik er på altid nyt og impro-anderledes – så har man været på en sjov rumrejse med KOSMoNAUTERNE tidligere, kan man alligevel roligt lade sig bortføre til endnu en tur i kredsløb og få en helt ny oplevelse ud af det!
__
Produceret af Kosmonauterne // Medvirkende Morten Kamuk Andersen, Lars Udengaard, Sune Roholt Mortensen, Morten Givskud og Susanne Billeskov // Varighed 80 min.