søg menu

Festugen

Alkohol ink intro-kursus

DATO: 29. august - 3. september
TID: Se hjemmesiden
LOKALE: TGV (tidligere Grafisk Værksted)
NÆRMESTE INDGANG: 3G
ENTRÉ: 150 kr
KØB BILLET

At male med alkohol Ink er for alle, der har lyst til at lege med farver og figurer. Med ganske få teknikker, og på ganske kort tid, kan du lave smukke malerier til både ophæng, kort, mm.
Alkohol Ink er en alkoholbaseret blæk. Den er tyndtflydende og tørrer hurtigt. Inken er meget kraftig i sin farve og den giver super flotte effekter, når den fx skubber andre farver væk eller fortyndes med en alkoholbaseret blendingvæske.
Alkohol Ink kan sætte sig fast på glatte overflader, så som syntetisk papir, Stonepaper, klinker, metal eller glas.
______

På dette korte 2-timers introduktionskursus, når du at afprøve, hvad alkohol ink er, og får de grundlæggende teknikker. Desuden får du tid til at male et mindre maleri selv. Du har alle mulige forskellige remedier til rådighed, samt et væld af alkohol ink farver.
Kurset henvender sig til børn fra 12 år og opefter samt voksne.
Der er max 8 pladser på kurset.
______

Pris: Særlig Aarhus Festugepris kun 150 kr (normalpris 400 kr).
Inkluderet i prisen: Alle materialer som farver, papir, udstyr, gummihandsker. Medbring maletøj og åndedrætsværn hvis ønsket. Det er muligt at tilkøbe sorte rammer til det færdige maleri ved kurset.

Læs mere og book din plads på www.anura.dk
—> Der tages naturligvis hensyn til myndighedernes Covid 19-forholdsregler med håndsprit til alle kursister og god afstand ved bordene.