søg menu

Scene

16.29

DATO: 31. marts + 1-2. april
TID: 19.30
LOKALE: Teater Katapult - Black Box
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: 60-180,-
KØB BILLET

★★★★★ ”Et respektindgydende pletskud med internationalt snit.”
– Sceneblog.dk

Océane bor i en forstad til Paris i en etværelses lejlighed med tulipaner i vindueskarmene. Hun arbejder på et plejehjem 20 timer om ugen. Hun har over 3000 følgere på Instagram og mestrer kunsten at lægge skygger på sin næse, der får hende til at ligne Taylor Swift lidt. Hun har haft en kæreste i 4 år. Han er mekaniker. Han er ikke kriminel. Hun drømmer om blondegardiner på børneværelserne. Men pludselig sker der noget, som ændrer Océanes blik på fremtiden og den virkelighed hun lever i.

Mere end tusind mennesker ser med den 10. maj 2016 klokken 16:29, da 18-årige Océane springer ud foran et tog og live-streamer sit selvmord.

16:29 er doku-fiktion-drama og består af to dele: En monolog og videoværket ‘Neo-Europe’ af hiphopkollektivet Capital Fluxus.

Monologen handler om dødsdriften hos ungdomsgenerationen i den fattigste del af Frankrig. En generation fanget i friluftsfængsler, hvor de fleste overlever ved at høre romantisk popmusik og drømme om et traditionelt familieliv. Men oprøret ulmer …

Videoværket er en autentisk refleksion over nutidens europæiske virkelighed rappet på engelsk, fransk og dansk af Capital Fluxus, hvis medlemmer spænder over fem forskellige nationaliteter.

__
Medvirkende Amira Jasmina Jensen // Dramatik og Instruktion Anna Andrea Malzer // Lysdesign Mads Eckert // Lyddesign Nanna Schleimann // Kostumedesign Maren Birkbøll Auzias // Visuel-EP Capital Fluxus // Varighed Ca. 95 min (inkl. Pause)
Info og billetter her