Godsbanen søger administrativ medarbejder

Er du den ny administrative medarbejder i Godsbanens lokaleudlejning?

Er du kontorassistenten der er vant til kundekontakt, som også har erfaring med økonomi og Navision, eller er du bogholderen, der også har lyst til administrativt og kundeorienteret arbejde?

Vi søger en alsidig administrativ medarbejder, der sammen med en flok glade og dygtige kollegaer skal arbejde med udlejning af Godsbanens lokaler og stå for fakturering og den daglig bogføring i Navision.

Du synes det er sjovt at samle trådene bag Godsbanens myretue af kreative aktører, og du kan lide at hjælpe en kundegruppe med meget forskellige behov. Tålmodighed og sans for humor er helt uundværlige arbejdsredskaber for dig.

Godsbanen er Aarhus’ kulturelle kraftcenter. Her kan alle få realiseret deres drømme inden for design, kunst og kultur – uanset niveau.
Se meget mere om Godsbanen på www.godsbanen.dk eller på Facebook.

Overblik
Stillingsbetegnelse: Administrativ medarbejder
Arbejdsgiver: Den Selvejende Institution Godsbanen Skovgaardsgade 3 8000 Aarhus C
Arbejdstid: 30-32 timer
Tiltrædelse: Snarest mulig – senest 1. juni 2017
Lønramme: Løn efter kvalifikationer
Ansøgningsfrist: 24. april 2017

Yderligere oplysninger kan fås ved fortrolig henvendelse til direktør Flemming Dybbøl på 21719316 eller mail: flemming@godsbanen.dk.
Ansøgninger stiles til Flemming Dybbøl på flemming@godsbanen.dk. Venligst skriv ”Administrativ medarbejder” i emnefeltet.