Godsbanen præsenterer ny, stærk bestyrelse

Kulturproduktionscenter Godsbanens bestyrelse opruster med en kombination af nyt blod og kontinuitet fra den tidligere bestyrelse. Otte medlemmer med solide og vidt forskellige baggrunde; fra byråd til baggårde, skal fortsætte den spændende udvikling, som Godsbanen allerede er inde i.

Byudvikler Rune Kilden giver formandshvervet videre til advokat Peter Rønnow, men fortsætter i bestyrelsen og glæder sig til det kommende bestyrelsesarbejde:
“Jeg er utroligt stolt og glad for sammensætningen af den nye bestyrelse. Samlende for bestyrelsen vil jeg sige, at det på trods af en masse forskellige kompetencer alle er mennesker, der kigger ud i verden for at se, hvad der sker af nye spændende ting, vi kan bringe til Godsbanen.”

Direktør Flemming Dybbøl er også begejstret for udsigten til samarbejdet:
”Den nye bestyrelse er supergodt sat sammen; det er folk med stærke kompetencer på forskellige områder. Jeg er sikker på, at den nye bestyrelse er nogle rigtigt gode sparringspartnere, der kan være med til at løfte Godsbanen til nye højder. Jeg ser meget frem til samarbejdet, da det er en dejlig broget flok, som alle står for kreativitet og store visioner. De har selv sagt de gerne vil være en aktiv bestyrelse, og det skal de i den grad få lov til,” griner Flemming Dybbøl.

Se mere om bestyrelsen