Indlæser Begivenheder
9. feb 20:00 - 23:30

Zack Christ + Moon Relay (no)på Radar

  • Date: 9. feb

  • Time: 20:00 - 23:30

  • Sted/lokale: Radar

  • Nærmeste indgang: 3B

  • Pris: 60,-

  • Døre åbner: Kl. 20:00

  • Koncert starter: Kl. 21:00

Zack Christ

Zack Christ er en figur, som blev undfanget engang i sommeren 2006, dog under et andet pseudonym og med et radikalt anderledes lydligt output, end det han senere ville tilegne sig. Efter at have haft hovedet i blød i et par år, begyndte Zack at involvere sig i den elektroniske undergrund i København og blev her udsat for et væld af lyde og fænomener, som havde stor indvirkning på ham. Det stod endeligt klart, at computeren fremover ville blive den unge karakters primære arbejdsplatform, og at dette medie ville kanalisere den sprudlende, spruttende, knitrende lyd, som er Zack Christ.

Zack Christ har siden haft flere officielle udgivelser på diverse pladeselskaber, nogle er udgivet udelukkende digitalt, hvor andre også er udkommet på vinyl eller kassettebånd.

Få et overblik her: https://www.discogs.com/artist/2280624-Zack-Christ

Zack har turneret på alverdens festivaler i selskab med navne som Shigeto, Aphex Twin, Teebs, Woulg, Trentemøller og The Gaslamp Killer.

Moon Relay (NO)

Hallucinerende instrumental musik fra Norge der forkynder grænseløshed. Moon Relay har siden 2013 udgivet en række anmelderroste albums, men særligt sidste års “Ful Stop Etc” går en udforskende og distinktiv vej med en blanding af krautrock, techno, no wave og electroakustisk kompositions musik. Det er svært ikke at blive draget af gruppens enestående evne til at forme eksperimenterende lydcollager – live er ingen undtagelse – forvent en fuldstændig medrivende musikalsk rejse.

—–

Aftenen præsenteres i samarbejde med Puls – Nordisk Kulturfond

Forsalg via www.yourticket.dk

Billetpris er inkl. gebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.