Indlæser Begivenheder
11. nov 15:15 - 16:45

VinYoga kl 15.15 – 16.45

  • Date: 11. nov

  • Time: 15:15 - 16:45

  • Sted/lokale: Kedlen

  • Nærmeste indgang: 3D

  • Pris: 189 kr.

Vi gør det igen!

På grund af den enorme efterspørgelse, så har vi planlagt endnu et VinYoga event d. 11nov. Der er igen kun 30 billetter til salg, så vent ikke for længe med at tilmelde jer.

Hvad er VinYoga?
Lyder kombinationen af yoga og vin som noget for dig? VinYoga fokuserer på sanseoplevelsen ud over det sædvanlige – vi kombinerer den fysiske og åndelige yogasession med smag og dufte i en intens vinsmagning.

Du behøver ikke at kende til hverken yoga eller vin for at deltage – vi guider dig igennem hele oplevelsen! Du skal bare være klar på at prøve noget nyt – og have et åbent sind.

Vi skal igennem en klassisk yogasession, som runder meditation, styrke og balance. Undervejs smager vi på fem nøje udvalgte vine, som passer til de enkle yogasekvenser. Via yogaens mindfulness findder vi roen til at smage og sanse vinen, imens vinen hjælper os til at slappe af, og derved komme dybere ind i de forskellige stillinger.

Teamet bag:
Winers.dk – Østjysk vinblog bestående af Brita og Kristina: Vi dyrker den gode vinoplevelse, som vi deler på winers.dk. Vi elsker at udfordre vores smagsløg, og har en kæmpe kærlighed til vin.

Helene – Yogainstruktør: Jeg elsker følelsen af, at komme ud af hovedet og ned i kroppen, og kombinationen af at opbygge styrke og samtidig ro. “Opdagede” yogaen for 4 år siden, og er i dag uddannet instruktør, som bliver ved med at jagte nye udfordringer.

Vi brænder alle for at gøre hhv. vinoplevelser og yoga tilgængelig for alle. Gennem vores venskab har vi udforsket hinandens passioner, og fundet frem til, at når Winers snakker om oplevelsen og effekten af en god vin, så minder det om Helenes oplevelse af en intens yogasession.

Vinen leveres af DITVINHUS, som har taget stor del i udvælgelsesprocessen af vinene til eventet. Alle vinene kan købes på deres webshop www.ditvinhus.dk. Og mon ikke også de laver et godt tilbud til eventet 🙂

Bemærk:

  • Du skal være over 18 år for at deltage. Og deltagelse sker på eget ansvar.
  • Vi har yogamåtter, dejlig vin og det hele. Du skal bare møde op.
  • Eventet finder sted i Kedlen på Godsbanen.
  • Pris: 189 kr.

 

Billetter: https://billetto.dk/e/vinyoga-11-nov-kl-15-15-billetter-219343