Indlæser Begivenheder
1. okt - 30. okt

Udstillinger på Godsbanen

  • Start: 1. okt

  • End: 30. okt

  • Sted/lokale: Foyeren, Mellemrummet og Produktionsgangen

  • Nærmeste indgang: 3A

  • Pris: Gratis

I oktober / november kan du opleve disse udstillinger på Godsbanen

Se kommende udstillinger

Grafik

30. SEPtember - 27. OKTober: I.S.L.A.N.D.

De tre aarhusbaserede kunstnere Bodil Sohn, Maja Ingerslev og Else Ploug Isaksen har alle været på residence ophold i Island af flere omgange. De viser gennem fotografi, video og fotografiske readymades Islands landskaber og omgivelser forskudt fra det glansbillede, der ofte tegnes og vender kameralinsen i retninger, så vi ser landet på ny.
Læs mere om I.S.L.A.N.D.

Grafik

9. oktober - 12. november: Emporium – Anakronisme

CuriousPlace Curators kuraterer udstillingsrækken ‘Emporium’. Ordet ‘Emporium’ refererer til en handelsplads: den handlede vare er hér idéen og konceptet, som forhandles og forstås på ny.
Udstillingen tager således plads i krydset mellem kunstneriske traditioner, ideer og den enkelte kunstners praksis. Emporium // Anakronisme undersøger tidslighed og tidsopfattelse i kunsten.
Læs mere om Emporium

Grafik

11. - 29. oktober: Knotting Matters

Knotting Matters er en undersøgelse af knuder. Hvad enten det er fiskeren, spejderen eller klatren der binder knuden, så har de et formål. Knuder holder sammen, sikre og fastgøre. Men hvad sker der når knuden bare er der for sin egen skyld, som et visuelt object. Pia Pedersen er interesseret i de simple knuder. Knuden der tilfældigt opstår på et reb. Knobet der går igen 1000 gange i fiskenettet. Denne udstilling visere hendes igangværende undersøgelse af knuder og knob.
Læs mere om Knotting Matters