Indlæser Begivenheder
2. mar - 31. mar

Udstilling: Koncertfotos fra Radar

  • Start: 2. mar

  • End: 31. mar

  • Sted/lokale: Produktionsgangen

  • Nærmeste indgang: 3H

  • Pris: Gratis

En koncertoplevelse er meget mere end lyden af den gode musik. Det er lige så meget en visuel oplevelse, som bringer fans og artister tættere sammen, vækker følelser og unikke oplevelser og skaber minder. Dette foreviger Radars frivillige fotografer aften efter aften, når de indkapsler de mere end 100 koncerter, som hvert år bringer navne fra ind- og udland til Aarhus og vores spillested på Godsbanen.

Fotograferne er med til at skabe et øjebliksbillede, som står tilbage som gode minder for bandet og publikum – og et billede, som kan være en oplevelse i sig selv. En oplevelse, som Radar nu gerne vil dele med hele Godsbanen og husets gæster.

Derfor har Radar inviteret et hold af nuværende og tidligere fotografer til at udstille deres bedste skud. Fotografierne udstilles på Godsbanens produktionsgang. Hele marts måned kan man her få en lille bid af koncerter, som for længst er spillet. Kom på scenen med D-A-D, i moshpit med Mudhoney eller til imponerende lysshow med Rumpistol.

Billederne er udvalgt af fotograferne selv fra et massivt fotoarkiv med billeder fra seneste års koncertoplevelser på Radar.