Indlæser Begivenheder
2. sep

Foodfilmfestival: Kom på Tur med Far

  • Date: 2. sep

  • Sted/lokale: Kedlen

  • Nærmeste indgang: 3A

  • Pris: 120 / 60 kr

FoodFilmFestival i samarbejde med Auteur inviterer til et helt særligt film- og spisearrangement for de allermindste.

Vi inviterer hele familien indenfor til en hyggelig og sjov formiddag på Godsbanen når vi viser to af Laurits Munch-Petersen’s kortfilm ‘På Tur med Far’. Iris på 6 år tager tit med sin far Laurits på køretur. Det er køretur til steder, hun kender godt, og hun glæder sig til dem, fordi her er hun alene med sin far. Der opstår nemlig et særligt rum mellem far og datter på de ture. Et fordybelsesrum med plads til filosofiske tanker og fantasi. Det er filmenes omdrejningspunkt: verden der kører forbi, musik og sange der synges, store tanker og små associationer der deles. Alt fra prut til døden kan vendes og drejes.

Efter filmen spiser vi frokost sammen med Laurits og Iris, som gerne vil fortælle om deres oplevelser bag filmen og svare på spørgsmål.
Følelsen af, at samtaler altid bliver lidt hyggeligere og dybere over et godt måltid, dyrkes til fulde i dette koncept, hvor publikum efter filmen kan møde instruktøren og medvirkende i øjenhøjde til en uformel samtale over en middag.

Program:
11:45 Dørene åbner
12:00 Filmvisning. Iris har udvalgt 1 film fra ‘På Tur med Far’
12:30 Frokost med Iris og filminstruktør Laurits Munch-Petersen
13:15 Filmvisning. Iris har udvalgt 1 film fra ‘På Tur med Far’
13:45 Tak for idag

Pris: 120 kr. pr. voksne og 60 kr. for børn under 12 år.  Prisen inkluderer film, middag og instruktørmøde.
OBS. Billetsalget lukker lørdag d.1 september. Billetterne kan ikke refunderes, men er ikke navn-bundne.
Køb billetter

Om instruktør Laurits Munch-Petersen
Født 1973 i København  er uddannet fra Danmarks Nationalskole  og vandt en Oscar for sin debutfilm ” Mellem Os” (Between Us) i 2004. Filmen vandt 13 internationale filmpriser og blev den mest prisbelønnede film i Danmarks Nationalskolens historie. Laurits instruerede flere andre film, herunder spillefilm Ambulance (2005), Seducer’s Fall (2007), Over The Edge (2012), Shadow of a Hero (2015), Dolphin (2017), På vej med far (2018).

Arrangementet er udviklet at FoodFilmFestival og Auteur og en del af Festuge i Aarhus K

Om Foodfestival

FoodFilmFestival er film, mad, workshops, talks med kokke, film-instruktører, forfattere, forskere, entreprenørs, dyrkere, virksomheder og kunstnere omkring mad og madtraditioner. FoodFilmFestival har events, der inviterer festivalgæsterne til at lege med og sessions med fagfolk der lægger op til tankevæk- kende debatter. Vi har filmevents og smagsindtryk der giver mulighed for nærvær og storslåede oplevelser for alle sanser. FoodFilmFestival finder sted anden uge af oktober.
Find programmet på www.FoodFilmFestival.dk
Følg os på Instagram: @FoodFilmFestival eller www.facebook.com/FoodFilmFestival.dk

Videoarkiv