Indlæser Begivenheder
12. apr 19:30 - 22:00
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 12. April 2018 at 7:30pm

One event on 15. May 2018 at 7:30pm

StorySlamTeater Katapult

  • Date: 12. apr

  • Time: 19:30 - 22:00

  • Sted/lokale: Teater Katapult

  • Nærmeste indgang: 3A

  • Pris: 60 ,- inkl dåseøl

StorySlam er en konkurrence i historiefortælling stærkt inspireret af newyorker-fænomenet The Moth.

OM STORYSLAM

Det er sjove, alvorlige og skæve historier på 5-6 minutter fra hverdagens Danmark. Fortællerne er ganske almindelige mennesker, der fortæller virkelige historier fra deres liv. Måske er det dig?

I forårs-  og efterårssæsonen 2018 kan du opleve StorySlam den 31. januar, 12. april og 15. maj. Når vi når frem til december er det tid til finalen: GRAND SLAM. Publikums fornemste opgave er hele vejen igennem at heppe og stemme på deres fortæller-favorit!

Grand Slam 2018 i december!

Til hvert StorySlam kåres en vinder, som bliver inviteret til at optræde ved StorySlam Grand Slam i december. Her kårer vi årets bedste fortæller. Aarhus’ bedste historiefortæller vinder en rejse for to til Island sponsoreret af KulturRetur Team Island A/S.

Billetsalget til hvert slam-show starter kl. 19.30 ved døren ind til Katapults teatersal på Godsbanen. Showet går i gang kl. 20.00. Prisen er kr. 60,-, og du får i uformel StorySlam-stil en dåseøl i hånden med i prisen.

ER DU FORTÆLLER?

Tilmelding

Har du lyst til at gå på scenen med dine egen historier? Du kan tilmelde din historie på storyslam@katapult.dk.
Til hver slam kårer publikum en vinder, som vi inviterer med som optrædende til GRAND SLAM i december. Aarhus’ bedste historiefortæller vinder en rejse for to til Island.

Regler

Som historiefortæller er der visse regler du skal overholde. Disser er listet herunder.
1. Du fremfører to historier af 5 minutters varighed. Efter 5 minutter, ringer vi med klokken, og du har nu et minut til at afslutte din historie.
2. Dine historier skal fortælles i jeg-person og tage udgangspunkt i din egen virkelighed.
3. Du skal øve dig på at fremføre dine historier inden din optræden, sådan at du kan fortælle uden manuskript.
4. Hvis det giver mening for dine historier, må du gøre brug af én rekvisit.

 

Showets forløb

Der er maks. 10 historiefortællere per show. Hvis pladserne er fyldt ud, når vi modtager din tilmelding, tilbyder vi dig at komme i ‘hatten’. Du kan i så fald blive udtrukket som bonus-fortæller. Vi refunderer selvfølgelig din billet, hvis du har bidraget med din historie.

Publikum stemmer på den fortæller, som de mener, har fortalt den bedste historie.
Vinderen inviterer vi til GRAND SLAM i december med alle årets andre vindere. Her er hovedpræmien en rejse for to til Island sponseret af KulturRetur A/S.