Indlæser Begivenheder
2. feb 20:30 - 3. feb 1:00

Sofus Forsberg + Double Diamond Sun Body [us]på Radar

  • Start: 2. feb 20:30

  • End: 3. feb 1:00

  • Sted/lokale: Radar

  • Nærmeste indgang: 3B

  • Pris: 60,- kr.

  • Døre åbner: Kl. 20:30

  • Koncert starter: Kl. 21:30

Elektronisk ekvilibrist og audiovisuel elektro punk!

Sofus Forsberg

I al sin enkelhed er Sofus Forsberg’s musik forskning i lyd og vibrationer.

Forskningen startede med hans akustiske musikalske baggrund, hvor han eksperimenterede og improviserede indenfor jazz, blues og funk i 90’erne, hvorefter han i 00’erne bevægede sig ind på den elektroniske scene og med tiden blevet en af de afgørende personligheder indenfor den elektroniske musikscene.

De senere år har Forsberg opholdt sig i Berlin, hvilket har været til tydelig inspiration når man lytter til sidste års udgivelse, FM Volta, udgivet på tyske Mindwaves Music, hvor han med kærlighed til modulære synthesizere og trommemaskiner skaber eksperimenterende rytmiske lag indspundet i melodisk saglighed. Albummet er fuld af mangfoldighed og udforsker nysgerrigt mange aspekter af nutidens IDM.

Double Diamond Sun Body (us)

Robbie C. Williamson aka Double Diamond Sun Body er et studie i samplekulturen hvor intet er helligt og forsøget på at optegne grænser er fuldkommen umuligt.

Med en fortid i en lang række punkbands i Los Angeles kommer det ikke som nogen overraskelse, at der under de surreelle storyline baserede mixed media værker fornemmes en underliggende samfundskritisk fuckfinger. En fuckfinger til populærkulturen opføres i en sær avantgardistisk audiovisuel elektro punk der gør op med troen på den lyse fremtid og stiller os til regnskab og sår tvivl om vores handlinger, forståelser og hvad vi finder os i.

Williamson har i løbet af 10’erne skrevet filmmusik til blandt andet den prisvindende film “Dandelion” og startet performancegruppen “We Are The World” sammen med koreografen Ryan Heffington (SIA, Arcade Fire, FKA Twigs, Sigur Ros, Florence and the Machine).

Videoarkiv