Indlæser Begivenheder
8. apr 20:00 - 23:45

Skammens Vogn + Upopulær Mekanikpå Radar

  • Date: 8. apr

  • Time: 20:00 - 23:45

  • Sted/lokale: Radar

  • Nærmeste indgang: 3B

  • Pris: 100,- kr.

  • Døre åbner: Kl. 20:00

  • Koncert starter: Kl. 21:00

Skammens vogn er en dansk trio bestående af barndomsvennerne Jakob Millung, Oliver Hoiness og Nikolaj Zeuthen. De har lavet musik sammen siden 2005, hvor de to musikere Millung og Hoiness spurgte deres ven og forfatter Nikolaj Zeuthen om at skrive nogle tekster. Hoiness og Millung sætter musik til teksterne og bandet blev dannet. Deres musik er en blanding af genrer og i midten af blandingen sidder Zeuthens poetiske tekster udtrykt med sine afslappede vokal.

Hoiness og Millung er kendt som nogle af de bedste instrumentalister på den danske alternative musikscene og deres musik er bredt fejret som original og æstetisk tiltalende. Som et band er deres opgave fortsat, at forene modsætninger og åbne op til noget større end musikken og større end den enkelte gennem reelle kunstneriske tiltag.

Skammens Vogn er vittig, melankolske og absurde observationer af virkeligheden og blev et kult fænomen med albummet Asfalt (2013), hvorfra “hittet” “Kender du det” stammer. Skammens Vogn beskriver deres seneste album “Sukaley” som en selvhjælpsbog du kan danse til. Albummet udkom 3. marts.

UPOPULÆR MEKANIK
Med debutalbummet ”Palaver” træder enmandsorkesteret Upopulær mekanik ind på den danske musikscene i en ambitiøs opsætning med rigt instrumentret alternativ pop og flossede dansksprogede tekster.

Udgivelsen er lavet i tæt samarbejde med producer Mads Wæhrens fra ITVIVL, som også spiller med på alle sange, og musikere fra Dad Rocks!, Kvindebandet, I Am Bones, The Defectors og Ghost, Flute & Dice var blandt gæsterne i studiet.

Stilmæssigt er Upopulær mekanik lidt af en genrebastard, som trækker veksler på både pop, indie, folk, klassisk og endda moderne kompositionsmusik.

 

Forsalg: radarlive.dk og billetlugen.dk
Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.
Billetpris er oplyst inkl. gebyr (20 kr)

Videoarkiv