Indlæser Begivenheder
27. maj 20:00 - 21:00

Robust – en performance om at være ung i et robusthedssamfund

  • Date: 27. maj

  • Time: 20:00 - 21:00

  • Sted/lokale: Teater Katapult

  • Nærmeste indgang: 3A

  • Pris: Gratis adgang

En amibitiøs forestilling om nutidens robusthed i en unik sammensmeltning af fysisk teater, dans og performance

Med udgangspunkt i de fire unge kvinders eget liv og erfaringer, undersøger de, hvad det gør ved dem, at de i dag har alle muligheder, men også bærer presset af en enorm frihed, mens de konstant jagter at blive velfungerende, succesfulde og robuste mennesker.
I et robusthedssamfund, hvor de målbare resultater er i fokus, leder performerne efter det ikke-målbare. Hvorfor jagtes der ikke i højere grad at blive gode til at give kram, at være solidariske eller empatiske?
Kan man finde lykken i det ikke-målbare? Er robusthed at kunne udvikle sig og tilpasse sig sine omgivelser eller er det stå fast og være solidt plantet?
På en scenisk nyskabende fysisk og komisk facon skaber CHACMA nogle skarpe kontraster mellem det stærke, sunde og robuste menneske, overfor det, der anses som det svage, eller urobuste i dag.

Gør dig klar til at blive rørt, provokeret, underholdt og udfordret af disse unge scenkunstnere, som har sat sig for at vise deres fortolkning på, hvad robusthed indebærer!

Iscenesættelse: Trine Kinch
Performere: Maria Ulbrandt Laumark, Laura Feline Ebbesen, Trine Kinch Møller og Ludmilla Freja Faber Striim

Organiseret af Chacma Performance
Forestillingen er på engelsk, da den skal på turne til Cypern i slutningen af maj i anledningen af (den anden) kulturhovedstad 2017, Pafos.
Men jer og Aarhus 2017, skal selvfølgelig ikke gå glip af ROBUST og derfor spiller vi en work-in-progress visning d. 27. maj på Godsbanen, inden vi drager videre til Cypern!