Indlæser Begivenheder
8. dec - 9. dec

Julemarked 2018

  • Start: 8. dec

  • End: 9. dec

  • Sted/lokale: Hele Godsbanen

  • Nærmeste indgang: 3A

  • Pris: Gratis adgang

Fine sager, pynt og særlige, sjældne julegaver skabt af Godsbanens kreative hænder!

Vi slår traditionen tro alle døre op og inviterer indenfor til Godsbanens Julemarked i weekenden den 8-9. december (kl. 11-17 begge dage).

Godsbanens Julemarked er ikke helt som alle de andre – markedets boder med design, kunst og kunsthåndværk har nemlig kun varer, der er produceret på Godsbanen – i værkstederne eller af de aktører, der har deres daglige kunstneriske og kreative virke i huset. Her er et væld af herligheder – både fra de professionelle og con amore kreatørerne – i alverdens materialer: lædervarer, keramik, smykker, pynt, grafik, tekstiler, litteratur, glas, interiør og meget mere.

Ud over det, så byder markedet også på lækre madboder, tombola, juletræssalg, musik, åbent hus på Institut for (X) og hyggelige aktiviteter for hele familien. Alle Godsbanens Åbne Værksteder – Metal, Træ, Form, Tekstil, Lasercutter/Multi og Grafisk – er åbne begge dage og inviterer store og små indenfor til at lave kreativ julepynt i bedste julemandens-værksted-stil. Du kan også få taget dit portrætfoto og fremkalde det selv i mørkekammeret hos ’Fotografi på Godsbanen’ eller bygge og lege med værkstedernes store kuglebane i Remisen.

Tag familie og venner under armen og kom forbi til et par julehyggelige dage på Godsbanen – vi glæder os til at se jer!

Der er FRI ENTRÉ:)

Programmet udvikler sig løbende – følg med på Facebook.

PRAKTISK INFO
Vær opmærksom på…
• At der kan være en lille materialeudgift til aktiviteterne i værkstederne.
• At der primært tages kontanter og MobilePay i boderne (kun få modtager kort) og at det ikke er muligt at hæve kontanter på Godsbanen. Nærmeste hæveautomater findes på Vesterbro Torv og på Rådhuspladsen.
• At der betalingsparkering ved Godsbanen. På grund af igangværende byggerier i området er antallet af P-pladser pt begrænsede.

OBS: Der er ikke flere ledige stande.

Kontakt: marked@godsbanen.dk