Indlæser Begivenheder
1. apr - 30. apr

Udstilling: Værker af Jens Pedersen

  • Start: 1. apr

  • End: 30. apr

  • Sted/lokale: Produktionsgangen

  • Nærmeste indgang: 3H

  • Pris: Gratis

  • Åbningstider: Mandag - søndag kl. 08.00 - 22.00

Jens Pedersen er uddannet arkitekt med afgang fra Aarhus Arkitektskole og the Architectural Association i London. Jens har siden sin arkitektuddannelse arbejdet i ind og udland og har ved tidligere lejlighed udstillet sine værker i London og nu for første gang i Danmark.

Jens’s kunstneriske arbejde er konceptuelt af natur og undersøger forholdet mellem bevægelse og materiale. Jens kan kontaktes på info@jens-pedersen.dk og følges på Instagram @jens_pedersen.

Jens udstiller på væg 1-4 i produktionsgangen. Her udstiller han for anden gang sin billedserie Autonome malerier, som er lavet af små robotter uden nogen former for forudbestemte bevægelser, derfor er malerier et resultat af hvordan de tidlige penselstrøg påvirker de efterfølgende. Inspirationen til denne billedserie er fundet i naturen hvor fisk og fugle danner smukke formationer uden at en fugl/fisk bestemmer hvad der skal ske. Disse billeder er til salg, hvor Jens kan kontaktes på førnævnte email

Videoer af den autonome maler process er ved at blive uploadet til en vimeo side og kan findes her: https://vimeo.com/user55804191

Derudover præsentere Jens noget nyt arbejde i træ som undersøger computerstyrede fabrikations teknikkers effekt på materiale ved at ændre farten på maskinen i takt med at forsøget udspiller sig. Disse er ikke til salg, da de er en del af Jens’ arbejde ved Aarhus arkitektskole.

Billedarkiv