Indlæser Begivenheder
29. nov 20:00 - 23:45

Jaakko Eino KaleviPå Radar

  • Date: 29. nov

  • Time: 20:00 - 23:45

  • Sted/lokale: Radar

  • Nærmeste indgang: 3B

  • Pris: 140 kr.

  • Døre åbner: kl. 20

  • Koncert starter: kl. 21

Den finske synth-pop artist Jaakko Eino Kalevi vender tilbage til Danmark med et nyt album i ryggen.

I en tid, hvor vi konstant kan være på og i kontakt med hinanden, er det at trække sig tilbage og trække stikket blevet en luksus i det moderne liv – og netop det er kernen i den finske psych-pop artist Jaakko Eino Kalevis nye album ’Out of Touch’, der udkommer til oktober.

På albummet, der er det andet på pladeselskabet Weird World (partnerselskab til Domino Records) og er den første fuldlængde siden den anmelderroste selvbetitlede debutplade i 2015, lader Jaakko sig inspirerer af et længere ophold i Athen, mens han mediterer, i ægte Jaakko stil, over den daglige trummerum i hamsterhjulet.

Jaakko Eino Kalevi fik for alvor slået sit navn fast med ep’en ’Dreamzone’ fra 2014, der sendte den finske musiker rundt til udsolgte koncerter og et hav af festivaler rundt omkring i Europa – her i blandt Roskilde Festival, SPOT, Sonár Copenhagen og P6 Beat Rocker Koncerthuset her i landet. EP’en blev fulgt op året efter med det anmelderroste selvbetitlede debut LP, der landede på top 20 lister over årets albums hos anerkendte internationale musikmedier som Time Out, Mojo og Dummy og fik fem ud af seks stjerner hos Gaffa herhjemme.

Siden debut LP’en har Jaakko arbejder på en række andre udgivelser, blandt andet under navnet Man Duo, samt medvirket på Talking Heads frontmanden David Byrnes seneste album, ’American Utopia’, og i 2016 blev han en del af line-uppet i en række shows med den belgiske new-wave cultgruppe Aksak Maboul.

Nu er han klar med nyt i eget navn. Numrene på ’Out of Touch’ er alle skrevet og produceret af Jaakko selv i hans to hjembyer Berlin og Helsinki i 2017, og trækker stilmæssige på referencer fra Gerry Raffertys swagger over psykedeliske Motown til græsk dub og kontinental pop – men med den familærer varme og melodisk flair, som man forbinder med Jaakko Eino Kalevis tidligere musik.

Præsenteres med støtte fra puls – NORDISK KULTURFOND.

 

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummerede ståpladser.

Billetpris er inkl. gebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.

Videoarkiv