Indlæser Begivenheder
31. maj 15:30 - 18:30

Innovationskonference

  • Date: 31. maj

  • Time: 15:30 - 18:30

  • Sted/lokale: Remisen

  • Nærmeste indgang: 3A

Deltag i Virksoms konference om innovation, hvor du vil møde to af tidens mest innovative hjerner.

Passion, Motivation og Innovation v/ serieiværksætter Martin Thorborg

Alle taler om innovation, og mange gør det til noget svært og uopnåeligt. Sandheden er dog, at innovation hverken er svært eller ophøjet.

Martin Thorborg giver en masse eksempler på, hvordan man bliver mere innovativ som person, og hvordan man også på sigt kan holde fast i sit innovative gen. Han fortæller også om, hvordan man fremmer innovation i virksomheder, og hvordan man skaber innovation i et team.

Mange er ikke klar over, at god innovation ofte trives bedst med få ressourcer, og at innovation som oftest intet har med opfindelser og teknologi at gøre. Martin har mange overraskelser i ærmet, som han har lært gennem mange år og som giver rigtig god mening, når de forklares gennem eksempler og historier.

Vidste du, at enhver innovativ proces bliver bedre med en “blondine” på teamet? At der er tider på døgnet, hvor man får bedre ideer, og at de kan fremelskes – lige som muskler kan i fitnesscentret? Og vidste du, at Twitter er et super værktøj til bedre innovation?

Hør mere om alt dette og om mange andre simple metoder til at få gang i de kreative celler. Martin kommer også omkring passion, motivation og flere andre emner, der fremmer de innovative processer.

Når dette foredrag er slut skulle du meget gerne have fået en god portion energi, lyst og modet til at blive mere innovativ.


Din innovationsevne set igennem biokemo og nyeste hjerneforskning 
v/ fremtidsforker Louise Opprud Jakobsen

Det state of mind du befinder dig i, når du tænker dine største og mest kreative tanker er ikke tilfældigt. Ny hjerneforskning kan fortælle os, hvordan vores biokemi og hjernens forskellige aktivitetsmønstre leder dig frem til store tanker og unikke indsigter. Fordi vi forstår hvad et “state of mind” er ud fra et hjerneforskningsmæssigt perspektiv, kan vi finde ud af hvad der biokemisk skaber forskellige niveauer af performance.

Louise Opprud Jakobsen tager dig en tur igennem den seneste videnskab der beretter om, hvordan vi kan bruge musik, motion, meditation, søvn, kropspositioner og systematiske måder at tænke på til at ændre og modellere hjernens biokemi. Det er videnskabeligt bevist at det højner din kreativitet, innovationsevne og peak performance.

Efter Louises oplæg kommer du med garanti hjem med ny og direkte brugbar viden til, hvordan du  forbedrer din innovative performance.

Eftermiddagen sluttes af med uformel netværking blandt deltagerne og Virksoms samarbejdspartnere.

Mere info og tilmeldingvirksom.dk/innovation

Om Martin Thorborg

Martin blev kendt som stifteren af danske første søgemaskine, Jubii, tilbage i 1995. Han har siden været med til at starte over 30 virksomeder op, herunder bl.a. Amino, Agera, Spamfighter og Dinero. Han er i dag adm. direktør i sidstnævnte, som er et cloud-baseret regnskabsprogram for små virksomheder.

Han beskriver sig selv som passioneret serieiværksætter, der ikke kan lade være med at starte nye virksomheder op, da hans drive er at få dem til at gro.

Martin Thorborg har bl.a. udgivet bogen “Iværksætter til jeg dør”, som er en kombination af biografi, erfaringsantologi og iværksætterhåndbog.

Falder talen på e-handel og iværksætteri kommer man ikke uden om Martin Thorborg. Han ved om nogen hvad han taler om og har været igennem mange ups and downs. Han er deusden en aktiv debattør og er aldrig bleg for at sige sin mening.

Om Louise Opprud Jakobsen

Louise er innovatør, hjernenørd og fremtidsforsker.

Hun har de sidste 10 år været meget tæt på verdens mest innovative virksomheder, når hun i Silicon Valley har udforsket, hvordan den digitale DNA hos pionervirksomheder ser ud. Louise har arbejdet på tværs af nogle af Skandinaviens største virksomheder – og holder et skarpt overblik over fremtidens måde at arbejde på influeret af kunstig intelligens og automatisering.

Louise har arbejdet for Udenrigsministeriet i Palo Alto i 8,5 år som kreativ chef for Innovation Lab og har i dag virksomheden New Ways of Working og er en del af tænketanken DareDisrupt. Louise arbejder med en høj international håndsbredde til udviklingsmiljøet i Silicon Valley, så hun sammen med virksomheder kan være

med til at svare på spørgsmålene om, hvordan vi gearer vores organisationer til den næste æra – hvilke kompetencer vi skal have – og hvordan holder vi os relevante i en tid, hvor gennemsnitsalderen på en virksomhed er faldet fra 67 år til blot 15 år?

Der er en bog på trapperne om kompetencesættet i det 21. Århundrede, som hun lige nu researcher og skriver sammen med det danske Tech-koryfæ Preben Mejer.

Nogle af Louise kunder tæller bl.a. Novo Nordisk, Hyperisland, Google, LEGO, Weekendavisen, Radisson Blu, Roskilde Festival, Sony Mobile, VELUX, Oticon, McKinsey & Co., DONG Energy, IDA, Gyldendal, MBR Space Center (Dubai).

Videoarkiv