Indlæser Begivenheder
26. sep 19:00 - 21:00

Foredrag: Ivan Karadzic: Mit livs dyk – drengene i Grotten

  • Date: 26. sep

  • Time: 19:00 - 21:00

  • Sted/lokale: Remisen

  • Nærmeste indgang: 3A

  • Pris: 165 kr plus gebyr

Ivan Karadzic f. 1973, opvokset i Vedbæk var éen blandt 20 frivillige, elitære dykkere fra hele verden, som hastede til undsætning, da den thailandske regering bad om hjælp til at redde de tolv drenge og deres fodboldtræner, som i juni sad fanget i en grotte i Thailand.
I 2007 etablerede Ivan egen virksomhed på øen, Koh Tao i Thailand, for at uddanne dykkerinstruktører i teknisk dykning. Netop Ivans evner, som teknisk dykker, var der hårdt brug for – for at få alle ud af grotten – i live.

Kom og hør den personlige beretning om, hvordan redningsaktionen blev organiseret og gennemført – om det usædvanlige arbejdsfællesskab, som frivillig, elitær sammen med Royal Thai Navy Seals. Ivan brugte sit talent i den værst tænkelige situation – med sit eget liv, som indsats. Historien er beundringsværdig, enestående og et fantastisk eksempel på, hvor storslåede resultater, vi kan opnå, når vi vælger at samarbejde.

Ivan fortæller om thailandsk kultur og traditioner og om sædvaner, som blev gradbøjet, da den alvorlige situation krævede en ualmindelig indsats og en ualmindelig tilgang for en brugbar løsning.
Til foredraget kommer vi tæt på, og vi får et indblik i, hvordan Ivans liv er blevet forandret. Der er god mulighed for at stille spørgsmål til Ivan efter pausen.

Adgang fra kl. 18.30

Køb billetter her