Indlæser Begivenheder
24. aug 16:30 - 18:30

Udgivelsesreception: Det dér og dét der

  • Date: 24. aug

  • Time: 16:30 - 18:30

  • Sted/lokale: Vogn 1

  • Nærmeste indgang: 3H

  • Pris: Gratis

Forlaget EC Edition udgiver 24. august 2017 en debutroman af forfatteren Louise Juhl Dalsgaard. En smuk, inderlig og hudløs roman skrevet i et sprog, der veksler mellem at være poetisk, nøgternt og råt.

Om romanen
”Jeg betror mine hemmeligheder til en sten, så graver jeg den ned, langt væk, jeg er bange for, at den taler over sig.”
En roman om en ung kvinde, hendes barndom og opvækst, et langstrakt sygdomsforløb og det, der følger. Det er en fortællling om en familie, om usagtheder og afmagt og om at være splittet mellem intellekt og følelser i en grad, så begge synes at komme til kort.
Fortællingen veksler mellem jeg-fortællerens poetiske indre, barndomserindringer og nøgterne uddrag fra en virkelig psykiatrisk journal.

Om forfatteren
Louise Juhl Dalsgaard er født i 1973 og er uddannet bibliotekar. Hun bor i dag i Skanderborg, underviser i kreativ skrivning og fungerer som redaktør ved forlaget 365TEKSTER. Louise Juhl Dalsgaard har fire lyrikudgivelser bag sig og med ”Det dér og dét der”, debuterer hun som romanforfatter.

Omslag af Kamila Slocinska.

På dagen vil forlaget EC Edition holde en reception kl 16.30 i vogn 1. Her vil man kunne få et glas vin og høre oplæsning fra romanen.

Billedarkiv